Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kosovska mitrovica

Kosovo: Albanac htio bagerom ukloniti srpsku barikadu

barikada, bodljikava žica, kosovo, pravoslavni križ
Reuters/PIXSELL
24.10.2011.
u 18:34

Bagerist je pušten kući nakon davanja izjave u policiji jer nije počinio nikakvo kazneno ili prekršajno djelo.

Kosovska policija danas popodne zaustavila je bager koji je krenuo prema sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, gdje žive Srbi, namjeravajući ukloniti barikadu, a počinitelj, Albanac, uhićen je i ubrzo potom pušten, javlja agencija Beta.

Regionalni glasnogovornik kosovske policije Besim Hoti izjavio je da je privedeni Albanac vozač tvrtke Kristal iz južnog dijela Mitrovice. Bager narančaste boje krenuo je prema barikadi na mostu koji dijeli srpski i albanski dio grada, dok je oko 30 ljudi u južnom dijelu grada promatralo što se događa.

– U izjavi koju je dao policiji vozač je rekao da je uklanjanje barikade bilo njegov cilj – rekao je Hoti dodajući da je "bagerist" pušten kući nakon davanja izjave u policiji jer nije počinio nikakvo kazneno ili prekršajno djelo.

Novinar agencije Beta na krovu zgrade Kulturnog centra, koji je u blizini mosta u južnom dijelu grada, zamijetio je danas KFOR-ove vojnike pod punom ratnom opremom. Oni su promatrali što se događa, snimali i fotografirali događaj.

 

Ključne riječi

Komentara 12

UT
utatica
18:50 24.10.2011.

grješka, nisu bili bageri već tenkovi

XN
xnet0822
18:53 24.10.2011.

24.10.2011. u 18:49h utatica je napisao/la: ---------------- 19567 godine ?!? Daj si pogledaj malo što si napisao ! ŽIVJELO NEZAVISNO KOSOVO !

OB
-obrisani-
22:38 25.10.2011.

Pa sto ga nisu pustili da rusi pa da gledamo kako leti bager u vazduh kao da je u Lovasu, kakav bi to spektakl bio i to bez ikakve foto montaze !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije