Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna prostitucija

Knjiga gostiju iz Four Pointsa raskrinkat će seks-aferu

'22.07.2011., Opcinski sud, Zagreb - Sudjenje Nebojsi Perunovicu i Sari Sikiric za podvodjenje i prostituciju. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
Foto: 'Antonio Bronic/PIXSELL'
1/4
20.07.2011.
u 08:20

Radim sa 80 manekenki i nikad nisam primila takvu ponudu, a koliko znam, nije nijedna od njih, rekla je Harapin Zalepugin

Nebojši Perunoviću, vlasniku centra za masažu, i Sari Sikirić, zbog podvođenja starleta za imućnu klijentelu, poslovne ljude, liječnike i ugostitelje na jahtama, u hotelima, stanovima, suđenje počinje u petak u zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu jer je riječ o žurnom postupku s obzirom na to da se optuženi nalaze u pritvoru. Naime, kazneno vijeće tog suda jučer je odlučilo da Perunović mora ostati u pritvoru kako ne bi utjecao na desetke predloženih svjedoka koji se tek trebaju saslušati te zato što postoji opasnost od ponavljanja djela.

Dobroćudni zajebant

Studentica Sara Sikirić također ostaje u pritvoru da ne bi utjecala na svjedoke. Za Perunovića je tužiteljstvo zatražilo dvije godine zatvora te da ga se kazni sa 70 osobnih dohodaka, uz to što predlaže da mu se oduzme nezakonito zarađenih 100.000 kuna u poslu s podvođenjem starleta. Tek će se utvrditi kad se počnu saslušavati deseci svjedoka, ugledni liječnici i poslovni ljudi, tko je sve od njih bio klijentela, a tko ima spoznaja o zabavama u hotelima, na jahtama, u stanovima na kojima su optuženi podvodili starlete za imućnu klijentelu. Tek će se vidjeti hoće li sud prihvatiti zahtjev tužiteljstva da se pribavi knjiga gostiju iz poznatog zagrebačkog hotela Four Points by Sheraton, iz čega bi bilo očito da su seksualne usluge uglednoj klijenteli i tamo pružane i tko su sve tada bili gosti. Čim je Perunović, čovjek koji je prijateljevao s mnogim poznatim sportašima, završio iza zidina Remetinca, strah je zavladao među "korisnicima" njegovih usluga. Jer osim što je Perunović poznat u sportskim krugovima, posebno kao vrstan maser, sada se sumnjiči i kao organizator lanca elitne prostitucije. A u tom lancu, kako se može čuti, osim posvuduša čija lica krase bezbrojne TV emisije o svemu i ničemu, bile su i mnoge osobe iz hrvatskog javnog života. Prve kao davateljice "usluga", drugi kao korisnici tih "usluga".

– Ma on vam je dobroćudni zajebant koji je jako volio svoj posao, mangup pravi, beskrajno šaljiv lik, zgodan muškarac i komunikativan. Nikada ne bih rekao da se bavio nečim takvim! – kaže jedan Panchin kolega. Perunovićevi kolege, koji uglavnom žele ostati anonimni, kažu da je on maser, a ne fizioterapeut, vrlo poštovan u svojoj struci.

– To je čovjek koji je svoj posao radio fantastično. Radio je u bivšem Intercontinentalu, a zatim u Internationalu, a imao je, koliko znamo, otvoren salon i u Preradovićevoj ulici. Išao je s našim sportašima na natjecanja u inozemstvo.

Kockar i potrošač

– Povukao se prije nekoliko godina iz tog posla. Pretpostavljam da je tada otvorio svoj salon – objasnio je jedan Perunovićev kolega. Panchina nevolja bila je u tome što je volio kockati i što je bio veliki potrošač. A kako je često trošio više nego što je zarađivao, znao je od sportaša posuđivati manje svote. No, iako se među pružateljicama usluga spominju imena s modne scene, ljudi koji se bave modom s gnušanjem odbacuju povezivanje mode i prostitucije. Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica agencije "Talia model", također nema takvih iskustva.

– Radim sa 70 do 80 manekenki i nikad osobno nisam primila takvu ponudu, a koliko znam, nije nijedna od njih – rekla je T. Harapin Zalepugin.

Ključne riječi

Komentara 86

MA
marinkomarinko
09:30 20.07.2011.

stvarno je na vrhuncu sezona kiselih krastavaca

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:32 20.07.2011.

a bilo je tako dobro,i što je najvažnije.. sve je plaćeno narodnim novcem,tj.poreznih obveznika uštedjeli smo. Mi zadovoljni,djevojke zadovoljne ! Ćemu toliko buke,ipak smo moćili ?

SC
schuff123
00:55 22.05.2022.

Tvrtka Lidya Finance pruža financijsku pomoć fizičkim i pravnim osobama, kao i tvrtkama u rasponu od 5000 eura do 1.000.000,00 eura ili više uz vrlo nisku kamatnu stopu od 3% godišnje s rokom otplate od 5 godina do maksimalno 20 godina. Molimo kontaktirajte nas putem e-pošte. Whatsapp telefon: +1(216) 541-1721

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije