Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH SVE ZAPLIJENILI

Njemački policajci zaustavili supružnike na granici pa se iznenadili što su im pronašli u čarapama

Njemačka policija
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
26.11.2022.
u 12:33

Policija je tijekom pretrage automobila i prtljage pronašla zlato, dijamante i gotovinu ukupne vrijednosti od oko 200.000 eura.

Tijekom granične kontrole u njemačkoj saveznoj državi Bavarskoj, policija je došla do nevjerojatnog otkrića - kod bračnog para pronašli su svežnjeve novca, dijamante i zlato. Par je bio na putu iz Italije za Belgiju, navela je policija, a riječ je o 45-godišnjoj ženi i 47-godišnjem muškarcu.

Policija je tijekom pretrage automobila i prtljage pronašla zlato, dijamante i gotovinu ukupne vrijednosti od oko 200.000 eura. Službenici su otkrili ukupno jedan kilogram zlata u njihovim čarapama, navodi Fenix magazin.

Par nije imao prihvatljivo objašnjenje porijekla dragocjenosti pa ih je policija zaplijenila. Trenutno se, prema informacijama njemačkih medija, provodi istragu zbog sumnje na pranje novca.

VIDEO Jeziva priča iz Zagreba: Majka (25) na porod došla s 2,25 promila u krvi, sud otkrio zanemarivanje djece

Komentara 15

EX
expiralitozo
21:17 26.11.2022.

Očito je riječ o dojavi.

RS
rasta sev
20:58 26.11.2022.

Neki misle da se u shengen zoni kriminalce ne smije zaustavljati i da mogu bez smetnji činiti zla.

KO
konfederacija
17:49 26.11.2022.

cogo-ligo du du du

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije