Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati splitski par

Kerum i Fani na ''valentinovskim'' plakatima

kerum (1)
Foto: Slavica Vuković
1/3
15.02.2011.
u 12:59

Plakate je postavio Vjeko Santrić koji je s ostalim ''buntovnicima'' zabilježio rekordno vrijeme za njihovo uklanjanje

Vjeko Santrić, neumorni prosvjednik protiv splitskog gradonačelnika Željka Keruma i gradnje na Marjanu, nije mirovao ni ovih slavljeničkih dana, kada je Split okupan bijelom bojom i slavi stoti rođendan Hajduka, a obilježava i kičasto Valentinovo.

Tako je zajedno s nekolicinom istomišljenika prigodnim ''valentinovskim'' plakatima s likovima najpoznatijeg splitskog para – gradonačelnika Keruma i družice mu Fani, oblijepio nekoliko izloga u najfrekventnijoj splitskoj ulici, Marmontovoj, a potom su svi zajedno promatrali kako ih žustri komunalni redari u ekspresnom roku – uklanjaju.

– Naši ekscentrični prosvjednici uspjeli su tek “zapaliti“ Kerumove odrede za uklanjanje nepoćudnih plakata. Vrijeme između postavljanja informativno-prosvjednih plakata i njihova skidanja svaki je put sve kraće, tako da postavljači više ne stižu ni fotografirati skidače, što su do sada ipak uspijevali – informirao je medije Vjeko Santrić koji se pita što je gradonačelnik mislio kada je nedavno rekao da treba poštovati svačiju slobodu i neka svatko radi što hoće.

Komentara 8

BE
belizar
13:10 15.02.2011.

haha, svaka čast autoru! da je više ovakvih inteligentnih i hrabrih ljudi, bilo bi nešto od ove zemlje. ali kad dominiraju kukavice i konformisti, ne može biti napretka....

Avatar blackula9
blackula9
13:23 15.02.2011.

tako slatko, nek primjer prave ljubavi obasja sve nas!

RA
rajko
08:12 16.02.2011.

Splicani,mogli ste bar izabrat nekog ko zna dvi tri recenice sastavit,i ko nece od vaseg grada pravit lakrdiju.I ko nece dovest sestre,rodjake,babe,strine,kumove i netjake u poglavarstvo i gradsku politiku. ovaj debil je lakrdija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije