Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka nadbiskupija ne želi duhovni megaspektakl

Kaptol vlč. Zlatku Sudcu zabranio duhovnu obnovu u Areni Zagreb?

06.05.2009.
u 20:37

Popularni karizmatik vlč. Zlatko Sudac neće održavati seminar duhovne obnove u zagrebačkoj Areni. Isprva se govorilo o duhovnom megaspektaklu na Hipodromu, no poslije su se odlučili za Arenu. Krenulo se u rezervaciju dvorane, ali odjednom se iznenada odustalo.

Premda službenih informacija nema, iz svojih izvora doznajemo kako je sa zagrebačkog Kaptola stigla “preporuka” da to nije dobra ideja, odnosno da u ovome trenutku ne postoji dobra volja da Sudac održi bilo kakvu “duhovnu megaobnovu” na području Zagrebačke nadbiskupije. Nije, naime, tajna da nekolicina hrvatskih biskupa nije zadovoljna Sudčevim javnim nastupima u posljednje vrijeme. Budući da se velika duhovna obnova nije mogla održati u Zagrebu, vlč. Sudac najavio je u intervjuu televiziji Z1 megaseminar na krčkom aerodromu 20. lipnja.

– Sa Zagrebačkom nadbiskupijom nitko u vezi s tim navodnim događajem nije kontaktirao niti je što pitao, niti je pak nadbiskupija išta preporučivala u vezi s tim navodnim događajem – odgovorila je glasnogovornica Matilda Kolić Stanić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije