Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nekoliko ozlijeđenih

Jedna osoba poginula u lančanom sudaru 30-ak vozila u Srbiji

Više od 40 vozila sudjelovalo u lančanom sudaru na autocesti kod Stare Pazove
Foto: M.M./ATA Images/PIXSELL
1/6
21.02.2022.
u 15:50

Nesreća se dogodila na naplatnoj postaji kod Stare Pazove.

Jedna je osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno u lančanom sudaru 30-tak vozila na autocesti Novi Sad-Beograd, koji se dogodio u ponedjeljak prijepodne, javlja Radiotelevizija Vojvodine.

Do nesreće je došlo na oko kilometar od naplatne postaje „Stara Pazova“ u smjeru ka Beogradu zbog, kako javlja reporter RTV-a, magle i slabe vidljivosti na tome dijelu autoceste.

Promet je u potpunosti bio obustavljen iz pravca Novog Sada i preusmjeren kod Inđije na staru cestu pa se u mjestu Stara Pazova u središtu grada stvorila velika prometna gužva.

21, februara , 2022, Stara Pazova - Vise od 40 vozila ucestvovalo je u lancanom udesu koji se dogodio jutros oko 8.30 kod naplatne rampe na auto-putu kod Stare Pazove. Photo: M.M./ATAImages/PIXSELL
Foto: M.M./ATA Images/PIXSELL

Na fotografijama i snimkama s mjesta nesreće vide se smrskani automobili i prednji dijelovi kamiona iza kojih se stvorila kilometarska kolona zaustavljenih vozila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Ekipe hitne pomoći i vatrogasne službe koje su upućene na mjesto nesreće pomagali su ozlijeđenima, a policija nakon zatvaranja prometnice obavlja očevid. 

Na lice mjesta upućena su brojna kola hitne pomoći. Policija je otvorila istragu o nesreći.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije