Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči izlaska filma

Kampusch otkrila da ju je Priklopil silovao tijekom zatočeništva

'Kidnap victim Natascha Kampusch appears in the ARD television talk show 'Guenther Jauch' at Gasometer in Berlin, Germany, 17 February 2013. This week's topic is 'Kidnapped  and abused - How succe
DPA/PIXSELL
19.02.2013.
u 13:50

Mlada Austrijanka otkrila je to u televizijskom intervjuu u Njemačkoj i to na svoj 25. rođendan, a uoči izlaska filma "3096 dana"

Gotovo svi austrijski mediji opširno izvještavaju o intervjuu Natasche Kampusch (25) koji je na svoj 25-rođendan dala njemačkoj televiziji ARD, a u kojem je, između ostalog, prvi put progovorila i o nekim intimnim detaljima svoga života za vrijeme 3096 dana zatočeništva.

Dosad je seksualna strana odnosa s njenim otmičarom Wolfgangom Priklopilom (44) bila zabranjena tema.

Mediji navode da je glavni razlog njenog intimnog progovaranja svjetska premijera filma "3096 dana" koji će u ponedjeljak 25. veljače biti prikazan u Beču, a koji se temelji na njezinim memoarima.

Na upit ARD-ova novinara Günthera Jaucha jesu li scene iz filma dogovorene s njom, Natascha je pomalo rezignirano odgovorila da su u Austriji protokoli s policijskih saslušanja dostupni svim parlamentarnim zastupnicima pa su tako završili i u novinama.

Dodala je da je već zahtijevano da ih se izbriše, no da se to, nažalost, nikada nije dogodilo.

– Je li to sada signal javnosti – ovako je bilo, ali molim vas sada me pustite na miru? – upitao je Jauch Nataschu, koja je kratko i jasno rekla:

– Točno tako!

Mediji navode da je tom rečenicom pred višemilijunskim TV-auditorijem priznala da ju je otmičar silovao.

Uz pregršt poznatih detalja, sjevernoirska glumica Antonia Campbell-Hughes, koja u filmu glumi Nataschu Kampusch, predstavit će javnosti i one o kojima se nikad dosad nije govorilo u javnosti. Premijernom prikazivanju, za koje vlada dosad neviđeni interes javnosti, bit će osobno nazočna i Natascha, za koju će to, kako pišu mediji, bit ponovno emotivno vraćanje u njenu bolnu i tešku prošlost s kojom se konačno mora pomiriti i krenuti prema budućnosti.

Natascha je imala deset godina kada ju je Priklopil 1998. godine oteo na putu do škole u Beču. Držao ju je zatočenu više od osam godina u podrumu njegove kuće u okolici Beča. Nakon što mu je uspjela pobjeći u kolovozu 2006. godine, Priklopil se je ubio istoga dana, bacivši se pod vlak.

>>Natascha Kampusch zatrpala podrum u kojem je bila zatočena

Komentara 6

Avatar Aristarh
Aristarh
14:23 19.02.2013.

Interesantno! Gospođica izgleda sasvim normalno. Mnogo bolje od dosta današnjih "izluđenih" gospođica modernog društva.

MA
malicki
15:50 19.02.2013.

svojedobno, ak se ne varam, je izjavila da je bila trudna. kak onda?

Avatar commentator
commentator
16:04 19.02.2013.

Malo gledam te komentare, i mislim pa koliko mogu ići ljudi u relativiziranju. Možda ona nešto izmišlja za čitaoce, ali jeli bila tamo kako aludiraju neki ovdje "dobrovoljno," od desete godine, jel je postojao taj podrum, itd? Zar bi sad trebalo tog prikopila osloboditi krivnje posthumno, po tim komentatorima ili što? Zar je i to što je lik sa tom tada desetogodišnjakinjom uradio "normalno" po novom? Što žele reći ti komentatori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije