Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Došao u Vukovar: Pupovac nas je opet prevario!

Milorad Pupovac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
24.11.2018.
u 10:10

Ivica Todorić, bit će novi predsjednik Hrvatske! Čim je izišao iz pritvora, najavio je izlazak na izbore. Karijera mu je besprijekorna.

SUBOTA, 17.11.

Opet nas je Pupovac prevario! Došao je u Vukovar i ponio par buketa cvijeća. Za svakoga po buket. Jedan je bacio u Dunav za ubijene Srbe, drugi je ostavio na Memorijalnom groblju za ubijene Hrvate. Došao je dan ranije. Ne voli čovjek gužvu. I što sad? Nadali smo se da neće doći i da ćemo ga moći pitati zašto ne oda počast, ovako ne možemo ništa. Nema veze. Mi ćemo se praviti da nije došao. Nikako ne bi bilo dobro da tenzije splasnu.

NEDJELJA, 18.11.

Sve se slilo u Vukovar. Deseci tisuća građana, kompletan politički vrh. Svi u jednoj koloni, bez incidenata, bez povišenih tonova, baš onako kako treba. Dobro je prošao i željezanski biskup Egidije Živković koji se prepao da će mu isključiti mikrofon, jer je spomenuo Thompsona, ali se ni njemu ništa nije dogodilo. Navečer su Vatreni ugašeni u Londonu, ali to je zbog toga što Kolinda nije skupila lovu za kartu, a bez njene podrške, znate i sami, nema pobjede.

PONEDJELJAK, 19.11.

Sindikati prelaze u ilegalu. Čamcem preko Kupe, vođe sindikata javnih službi, noćas su prešli Kupu i sa slobodnog teritorija poručuju Plenkiju da nastavljaju s gerilskom borbom. Nema više labavo! Kažu da će štrajkati po jedan dan svaki tjedan, dok im se ne povise plaće. Plenki im je ponudio ogromno povećanje, skoro 200 kuna po glavi uhljeba, ali nije im dovoljno. Oni bi duplo više. Stvarno su nezasitni!

UTORAK, 20.11.

Ništa ne može spriječiti hrvatskog čovjeka da pomogne bližnjem! Takvi smo ljudi!. Čim se čulo da povratnička obitelj Todorić skuplja novac za slobodu cvjećara Ivice, diglo se i staro i mlado. Nema tko nije dao barem kunu. I tako, kuna po kuna, skupilo ih se više od sedam. Sve ih je mala Iva potrpala u dvjestotinjak Hermes torbica, posudila mamine tenisice od 5000 kuna i odnijela stričeku sucu da pusti tatu vani. Ostalo je tati i za frizuru.

SRIJEDA, 21.11.

Nada Murganić postala djevojčica na jedan dan! Čisto da vidi kako je udomljenoj djeci, ostavila je sve obaveze i udomila se na jedan dan. Radila je kolače, pomagala udomljenoj braći i sestrama, igrala se s djecom. Ideja se svidjela i drugim političarima. Bero se javio i poželio da bude premijer jedan dan, Jadranka Kosor bi htjela biti predsjednica, a Pupi ministar branitelja. Javili su se i Bujanec i Sedlar. Oni bi u Australiju. Barem na jedan dan.

ČETVRTAK, 22.11.

Kampanja za predsjednika Hrvatske nije službeno ni započela, a već je gotova! Ivica Todorić, bit će novi predsjednik Hrvatske! Čim je izišao iz pritvora, najavio je izlazak na izbore. Karijera mu je besprijekorna. Nije osuđivan, a sva je prilika da ni neće još godinama. Nešto optužnica ima, ali ako može Bandić voditi Zagreb, ako može Glavaš biti u Saboru, tko njemu brani biti predsjednik? Koalicijski potencijal mu je ogroman, a ako mu se priključi i Sanader, samo će nebo biti granica!

PETAK, 23.11.

Bačena je velika ljaga na Hrvatsku vojsku! Ministar Krstičević, najavio je kazne. Kako i ne bi! Osramotila nas je posada vojnog helikoptera. Zaželjeli se ljudi malo veprovine, uzeli letjelicu, natočili goriva za oko tisuću eura i par puta obletjeli Dinaru. Locirali vepra i... promašili! Kada je ministar čuo da su vepra promašili, pobjesnio je i najavio sankcije. Hrvatski vojnik mora biti u stanju ispuniti sve zadaće, pa čak i kada je u krivolovu s vojnim helikopterom!

Pogledajte i video - Petra Maretić Žonja o SDP-u

Komentara 47

RO
ronyday
15:55 24.11.2018.

Kada će zločinačka partija priznati svoje zločine. Komunjarski zločinci bi trebali na sva stratišta nosit križ i, to od Bleiburga do svih jama , kazamata. logora i to na koljenima da pokažu ižaljenje za masovne zločine nad Hrvtima

PI
pinkec
16:05 24.11.2018.

Može Pupi doći sto puta u Vukovar, ali dok se ne izvini i traži oprost za zločine koje napravio narod kojeg on zastupa i ne prizna Hrvatsku kao državu, to je sve bezvrijedno. Što se ticče vjenaca nerazumjem zašto susu podjeljene zrtve na Dunav i Vukovar? Kao i u Vukovaru tako i u Dunavu su bile žrtve velike srpske agresije.

ER
EroK
16:23 24.11.2018.

Zamisli Srbi stradali u Dunavu! Koliki će tek biti broj žrtava kad je u Jasenovcu dostigao preko milijun? Jasenovac, kad tad će se prekopati i istina ovjekovječiti, ali Dunav se ne može prekopati i istina ustanoviti, pa će biti minimummum 3. milijuna nevine "srbske nejači". Ista propaganda, ali malo unaprijeđena metoda. Pupi radi novu propagandu. Dokle? Zar nije dosta propagande i laži o stradanjima 1941-1945? Njega mogu razumjeti, ali naše ovce nikako. Dokle?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije