Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO BI BIO MINISTAR

Može li u Hrvatskoj funkcionirati kampanja s 'vladom u sjeni': Izlaganje kandidata teže manjim strankama

09.06.2023.
u 09:30

Takav bi način izbornih kampanja bio pošteniji i transparetniji prema građanima, odnosno biračima, ali bi to bila velika glavobolja za šefove svih političkih stranaka, neovisno jesu li one male ili velike, stare ili nove, smatra analitičar Mate Mijić.

Komentara 2

DU
Deleted user
12:39 09.06.2023.

Ja najvise volim kad oni sami sebi pljescu, od radosti, to im je ostalo od saveza omladine komunista! Tako smo mi morali crvenima pljseskati dok su Se gostili I drzali govore! Jedino sto Se promjenilo je garderoba, isti ljudi isti obicaji, a i vecernji je uvijek Radio za partiju!

Avatar antikomunist2
antikomunist2
21:01 09.06.2023.

Uzalud trud sviračima, pjevačima, orkestrima i orekestriranim - Plenković i HDZ ostaju na vlasti, voljom i željom Hrvatica i Hrvata te drugih žitelja Hrvatske. Tu volju i želju će kao na prošlim izborima pokazati i na slijedećim parlamentarnim izborima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije