Naslovnica Vijesti Svijet

Kalinić i Simović pripremali atentate na srbijanske političare?

Homen je rekao da podaci iz podzemlja govore kako su Kalinić, Simović i Cvetko Simić bili u kontaktu s Darkom Šarićem u vezi s planiranjem novog atentata.
16. lipnja 2010. u 10:45 6 komentara 4 prikaza
sretko i miloš
Foto: VL

BEOGRAD - Državni tajnik za pravosuđe Slobodan Homen izjavio je za današnju beogradsku Politiku da policija i tužiteljstvo istražuju informaciju prema kojoj su Sretko Kalinić i Miloš Simović bili angažirani za ubojstvo najviših državnih dužnosnika u Srbiji. Homen je rekao da podaci iz podzemlja govore kako su Kalinić, Simović i Cvetko Simić bili u kontaktu s Darkom Šarićem u vezi s planiranjem novog atentata.

- Simović i Kalinić su se u sedam godina bijega izdržavali radeći kao plaćeni ubojice i, prema informacijama kojima raspolažemo, bili su potencijalni počinitelji za atentat u Srbiji - kazao je Homen. Dodao je kako će istraga rasvijetliti jesu li pripadnici "zemunskog klana", koji su osuđeni za ubojstvo premijera Zorana Đinđića, bili angažirani za ubojstvo još nekog državnog dužnosnika u Srbiji, ali nije, barem zasad, htio otkriti koji je političar bio na meti "zemunaca" niti na koji je način spriječen pokušaj likvidacije.

 

A1
PROMO
Pogledajte kako je karlovački slatkovodni akvarij postao primjer uspješnog poslovanja

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    @ac.i.de,: ajde daj ne seri bez veze po forumima kad nemaš pojma šta se dešava,samo da ispadneš pametan nub jedan

  • ac.i.de,:

    I šta je na kraju zaključak ??????! Hrvatska im je pružala utočište, delila im \" putovnice \" kao karamele, učestvovala u njihovom finansiranju i logitici i samim tim i u ubistvu Đinđića, to se nameće samo po sebi jer niko ... prikaži još!ko normalan nebi poverovao da Hrvatska nije znala da se oni kriju na njenoj teritoriji, ustvari oni se ni nisu krili nego se slobodno kretali po njoj !

  • ac.i.de,:

    Ma ne balvane ti ćeš da mi ispričaš šta se dešava, ustvari ti da si imao šta da napišeš ti bi napisao !