Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGSS objavio fotku

'Kako iz poplavljenog sela izvesti agresivnog bika? Ovako!'

Kako namamiti agresivnog bika
Foto: HGSS
1/2
22.05.2014.
u 12:40

Agresivni bik iz jednog poplavljenog sela nije htio ući u HV-ovo amfibijsko vozilo pa su se HGSS-ovci morali snaći.

S kakvim se sve poteškoćama prilikom izvlačenja životinja s poplavljenih područja u Slavoniji susreću pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja svjedoči fotografija koju su objavili na svom Twitter-profilu.

Naime, agresivni bik iz jednog poplavljenog sela nije htio ući u HV-ovo amfibijsko vozilo pa su se HGSS-ovci morali snaći i namamiti ga s kravom.

Inače, HGSS je izvijestio da je spašen velik broj kućnih ljubimaca koji su predani veterinarima. Pozivaju vlasnike da se raspitaju za svoje ljubimce. U priloženom videu pogledajte kako izgleda spašavanje životinja s poplavljenih područja

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
14:24 22.05.2014.

bik zvani prč :)

KR
krka
15:01 22.05.2014.

ne vodi li to ovaj čovjek našega premijera? samo ne raspoznajem ko je dolje(ispod)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije