Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne podržava preseljenje

Josipović predsjednici: Ostanite na Pantovčaku, uređenje Kockice koštat će puno više

Ivo Josipović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
14.01.2016.
u 00:15

Uređenje Kockice za vladu koštat će puno više nego što su svi troškovi infrastrukture na Pantovčaku. Gospođa predsjednica je to obećavala u kampanji pa valjda osjeća obavezu, kaže Josipović

Bivši predsjednik Ivo Josipović savjetovao je predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović da ostane na Pantovčaku.

Uređenje Kockice za vladu koštat će puno više nego što su svi troškovi infrastrukture na Pantovčaku. Gospođa predsjednica je to obećavala u kampanji pa valjda osjeća obavezu. Ali kada gledamo racionalno, to nema smisla – kazao je gostujući u RTL Direktu Ivo Josipović.

Na pitanje kakav je realno doseg sudjelovanja predsjednika RH u privlačenju investicija, Josipović je kazao:

– Predsjednik nema čaroban štapić da dovede nekoga. U svom mandatu sam znao dovesti neke investitore. Tu sam imao sjajan odnos s Ministarstvom vanjskih poslova, više u plasmanu nekih ljudi vani, nego u privlačenju investitora u Hrvatsku. Za privući investitora trebate imati određene beneficije i mogućnosti, koje može samo vlada. Predsjednik ili predsjednica može neovisno o vladi, ili uz suradnju s vladom, može se raditi na prezentaciji nekih tvrtki. 

>> Karamarko: Ured predsjednice u Banske dvore, Vlada u Kockicu. Ured predsjednice: Apsolutno prihvatljiva ideja

Komentara 42

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:37 14.01.2016.

A koga briga kaj ovaj ima za reci?

Avatar JJ10
JJ10
00:36 14.01.2016.

Opet se javlja crveni predsjednik. Nekako sve vise ga ima u novinama i na TV-u. Valda se nadaju drugovi kao Manolic da ce preuzeti Yugosipovic SDP, da se pokrene neka "levicarska" revolucija.

ST
strpljenspasen
02:44 14.01.2016.

tip pao i jos se javlja ..sakrije se negdje na filozovskom u podrumsk uredu ili kotlovnici bez prozora !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije