Naslovnica Vijesti Hrvatska

Josipa Rimac dobila posao u Ministarstvu uprave

Na mjesto državne tajnice imenovana je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade
14. rujna 2017. u 13:43 61 komentara 5491 prikaza
Josipa Rimac
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

Josipa Rimac, predsjednica kninskog HDZ-a i bivša gradonačelnica toga grada potvrdila je u četvrtak da ju je Vlada imenovala državnom tajnicom u Ministarstvu uprave i izrazila uvjerenje da kao državna tajnica može doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave.

Zagreb: Sjednica Vlade Republike Hrvatske u Banskim dvorima Sjednica Vlade Vlada iz zakona izbacila porez na nekretnine

 

"Vjerujem da će mi iskustvo stečeno dugogodišnjim radom u lokalnoj samoupravi, kao i vrijeme provedeno na čelu HDZ-ova odbora za lokalnu i regionalnu samoupravu, biti od velike koristi da kao državna tajnica mogu doprinijeti jačanju jedinica lokalne i regionalne samouprave," izjavila je nova državna tajnica za Hinu.

Na tu dužnost imenovana je na zatvorenom dijelu današnje sjednice Vlade, s kojega službeno priopćenje još nije objavljeno. Po kuloarima se mjesecima najavljivalo da će Rimac dobiti posao u ministarstvu Lovra Kuščevića.

"Njezino imenovanje je očekivano jer Josipa Rimac je kvalitetan HDZ-ov kadar i sigurno će i u ovom poslu dati svoj veliki obol," kazao je predsjednik HDZ-a Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić.

Slaven Dobrović NEOPOZIVA OSTAVKA Slaven Dobrović podnio ostavku u Hrvatskim vodama Potpredsjednik Vlade iz kvote HNS-a preuzeo je ulogu slavljenika u povodu sto dana vlasti Koalicija HDZ-HNS Sto dana obilježili ploča i reforma Andrej Plenković ANALIZA Plenković se iracionalno boji desnice, a čekaju ga Ina, Agrokor, reforma školstva...

VIP izdvaja za Vas

  • Miške 3:

    A na kojem pravnom fakultetu i kada je diplomirala ? Bez toga ne bi mogla raditi u tom ministarstvu a kamoli biti državna tajica.

  • Petarstijena-HR:

    Ovo je nemoralno imenovanje i pljuska u lice svim hrvatskim građanima! Sramite se.

  • brbela:

    aj bar prestanite glumiti da je u Hrvatskoj važno obrazovanje, recite otvoreno da mlade obrazujemo da idu raditi u inozemstvo, a u Hrvatskoj se zapošljavaju stranački paraziti koji nemaju pojma o ničem.