Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOBNA IGRA U PEKARI Dječak poginuo u stroju za tijesto

Još se ne zna tko je pokrenuo mješalicu u kojoj je poginuo dječak

15.11.2008.
u 00:44

GAREŠNICA - Četverogodišnji Gabriel Lekaj na stravičan je način izgubio život u petak navečer u pogonu očeve pekare oko 18 sati. Neslužbeno doznajemo kako je tragediji prethodila dječakova igra s trogodišnjom sestrom u dijelu pekarnice sa strojevima za proizvodnju kruha.

Nesretni je Gabrijel u jednome trenutku ušao u ugašenu mješalicu za tijesto, no stroj se iz još neobjašnjivih razloga uključio, te počeo okretati povukavši nesretno dijete za noge. Od zadobivenih ozljeda, dječak je preminuo na mjestu događaja, premda je prodavačica iz obližnje trgovine, najvjerojatnije čuvši buku, dotrčala u prostor i zaustavila stroj.

Tijekom prijepodneva, garešnička je policija obavljala očevid, tako da je još uvijek ostalo zagonetkom tko je pritisnuo, ili zašto se uključio prekidač na stroju koji je prouzročio tragediju. Je li krivac za tragediju možda neisparavn stroj ili je to nehotice učinio netko od zaigrane djece. Do obitelji oca i vlasnika pekare Krista Lekaja, pogođene strašnom tragedijom nismo uspjeli doći.

Oko pekarnice se pak, okupilo mnoštvo njihove rodbine i poznanika nesretne obitelji, no niti od njih nismo mogli čuti niti jednu pojedinost o stravičnom slučaju koji je potresao cijelu Garešnicu. S nevjericom i zakonom šutnje čini se, "oboružali" su se i susjedi, koji su sliježući ramenima govorili kako ništa nisu vidjeli, niti čuli, te da ne znaju previše pojedinosti o obtelji Lekaj osim da su marljivi i zaokupljeni vlastitim poslom.

Mrtvo tijelo nesretnog Gabrijela preveženo je na odjel patologije bjelovarske Opće bolnice gdje će se u ponedjeljak obaviti obdukcija, a o ovom nesvakidašnjem tragičnom slučaju slijedi podnošenje posebnog izvješća Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije