Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRELA HOLY

'Još krajem prošle godine upozorili smo na pogodovanje Cezaru'

Mirela Holy
Foto: screenshot HRT
20.10.2014.
u 23:45

Kojić: Bandić i ja krili smo se od policije jer je bilo opasno biti ljevičar u Zagrebu

Još krajem prošle godine upozorili smo da postoji cijeli niz razloga da se može sumnjati u netransparentno djelovanje i Grada Zagreba ali i Ministarstva zaštite okoliša u smislu pogodovanja tvrtki Cezar Petra Pripuza, rekla je čelnica ORaH-a i bivša ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy večeras u HTV-ovoj emisiji Otvoreno o uhićenju zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i suradnika, prenosi HRT.

Komentirajući zatvaranja deponija Jakuševac, nakon čega je bio sklopljen ugovor s Cezarom, Holy je rekla da su neobični kriteriji o kojima je postupala inspekcija jer postoje deponiji koji su u jako lošijem stanju u odnosu na Jakuševac. U poslove sa otpadom se uvlači mafija i tu Hrvatska nije izuzetak, hajdemo to tako reći, pravila, smatra Holy.

Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za financije Slavko Kojić govorio je o svom odnosu s Bandićem.

- Mi smo 30 godina kućni prijatelji. Stvorili smo SDP u Zagrebu. Morali smo se kriti od policije jer je bilo opasno biti ljevičar u Zagrebu. Svi u državi pričaju o aferama Bandića, pa očito ih onda ima, tko sam ja da kažem da nema - rekao je Kojić.

Nezavisni saborski zastupnik Josip Kregar rekao je da dugi niz godina postoje ozbiljne optužbe na institucije grada Zagreba te da je ovo prvi put da je nakon tri godine uslijedila neka akcija. Bandić ima talent da može razgovarati sa običnim ljudima, ali nije bježao od reputacije čovjeka koji pogoduje sebi i sebi odanim osobama, ustvrdio je Kregar.

Cijeli slučaj pratite na specijalu Uhićen Milan Bandić

Komentara 35

Avatar zagorac2
zagorac2
00:40 21.10.2014.

zar stvarno ovu na naslovnoj slikci neko jos slusa pa ona je izletjela iz vlade zbog kriminala

AP
apolon
00:00 21.10.2014.

Sad će ona uz pomoć takvih koji ne znaju napraviti niti pesje kućice pa žive u kokošinjcu...spasiti ZGB! Eh purgeri...baš sam vam zavidan!!! sam vam zavidan!!!

BU
Bulaba
00:28 21.10.2014.

Što bi se reklo, radi se o obračunu dvije mafijaške familije, one partijske Pantovčak/Ibler/Munchen i one obične mafijaške Miki/Cezar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije