Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OTKRILA DETALJE

Jezivi zločin: U piće im ubacili antipsihotik i ubili ih

zatvor
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
07.08.2020.
u 14:47

Za ova kaznena djela osumnjičeni su 60-godišnjak i 32-godišnjakinja

U Policijskoj upravi karlovačkoj održana je konferencija za medije na kojoj su načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Bratić i načelnik Policijske postaje Karlovac Darko Željković prezentirali rezultate kriminalističkog istraživanja kaznenih djela teškog ubojstva i ubojstva u pokušaju

"Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave karlovačke i Policijske postaje Ogulin u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Karlovcu dovršili su opsežno kriminalističko istraživanje kojim su utvrdili osnovanu sumnju u počinjena dva kaznena djela - teško ubojstvo i jedno kazneno djelo - teško ubojstvo u pokušaju", priopćili su iz policije.

Naime, kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 60-godišnjak i 32-godišnjakinja u razdoblju od 26. veljače do 28. travnja 2019. godine počinili dva kaznena djela teškog ubojstva na štetu 81-godišnjaka i 51-godišnjaka na području općine Plaški, tako što su iskoristili njihovu nepažnju za vrijeme boravka u ugostiteljskom objektu te im u alkoholno piće ubacili tvar - klozapin - antipsihotik, uslijed čega je došlo do smrtne posljedice.

Također su osumnjičeni počinili i kazneno djelo - teško ubojstvo u pokušaju na štetu 61-godišnjaka, počinjeno na identičan način, a kojem je pravovremenom liječničkom intervencijom spašen život.

"Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela teško ubojstvo i teško ubojstvo u pokušaju osumnjičeni 60-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave karlovačke te je zajedno s osumnjičenom 32-godišnjakinjom, koja se trenutno nalazi na izdržavanju kazne zatvora, uz kaznenu prijavu doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu", stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:45 07.08.2020.

Koja korist od tih ubojstava?

DO
dokrastavca
15:29 07.08.2020.

Dozivotna robija za oboje

HR
hrza
15:48 07.08.2020.

Tko je ovo napisao svaka mu čast. Nezna se ni ko ni koga ni gdje ni kako. Potpuno bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije