Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upao im u stan

Jeza u New Yorku: Nožem nasmrt izbo majku i četvero djece

jt ready,američka policija (1)
Reuters/PIXSELL
27.10.2013.
u 23:17

Ubijene su dvije djevojčice u dobi od devet i sedam godina te njihov jednogodišnji brat. Majka i petogodišnji sin preminuli su u bolnici.

Tridesetsedmogodišnja žena i njeno četvero djece nasmrt su nožem izbodeni u subotu navečer u New Yorku.

Napad se dogodio u obiteljskoj kući žrtava azijskog porijekla u Brooklynu, piše RT, a policija je privela muškarca kojeg sumnjiči za zločin. Sumnjivac je navodno zatečen na mjestu zločina, a bio je prekriven krvlju.

Ubijene su dvije djevojčice u dobi od devet i sedam godina te njihov jednogodišnji brat. Majka i petogodišnji sin preminuli su u bolnici.

>>Tri malodobna brata izgorjela u požaru. Majka i sestre spašene

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije