Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI DETALJE

Jedno njemačko skijalište najavilo 'mjere štednje': Manje umjetnog snijega, isključene grijalice...

Opening of the Zugspitze ski area
Foto: Angelika Warmuth/DPA
1/3
07.11.2022.
u 14:18

Već se sada čini kako ''prirodnog'' snijega neće biti dovoljno za ovo skijalište na 2.963 metara, koje je ujedno i najviši vrh u Njemačkoj

Bavarsko skijalište Zugspitze ove godine svoja vrata, kao i uobičajeno, otvara već 2. prosinca, što je ranije od bilo kojeg drugog skijališta u Njemačkoj. Mjesec dana prije samog otvorenja, najavili su nekoliko mjera štednje koje bi mogle utjecati na iskustvo ljubitelja skijanja.

Tako su neke mjere da će biti manje umjetnog snijega, skijaške staze neće biti osvijetljene noću, a također neće biti ni grijanja u vrtovima restorana i kafića, prenosi Fenix Magazin.

Osim toga, žičare će raditi sporije, dok će dizala po radnim danima i lošem vremenu raditi upola sporije.

Već se sada čini kako ''prirodnog'' snijega neće biti dovoljno za ovo skijalište na 2.963 metara, koje je ujedno i najviši vrh u Njemačkoj. Dnevna ulaznica na skijalište za odrasle iznosit će 57 eura, dok će za djecu do 15 godina iznositi 28.50 eura. 

>> VIDEO Na kolodvoru u Zadru nađena teško ozlijeđena žena s frakturom lubanje, bori se za život.

Komentara 1

DU
Deleted user
16:41 07.11.2022.

Što su globalni scenaristi zamisli to če se i ostvariti što je propaganda jača to če ljudi brže i bolje prihvatiti promjene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije