Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
susret sila

'Kancelaru Scholzu je Kina što je Merkelici bila Rusija'

05.11.2022.
u 15:46

Tri najveća njemačka proizvođača automobila te kemijska grupa BASF čine 34 posto svih europskih tokova izravnih stranih ulaganja u Kini. Ali, Kina je 2020. prvi put pretekla Njemačku kao najvažniji svjetski izvoznik strojeva i opreme

Komentara 7

Avatar Čepiga.
Čepiga.
15:49 05.11.2022.

Njemci ne rade male pogreške..

Avatar Asterix
Asterix
16:10 05.11.2022.

Nakon što sam prvi put vidio Kancelara bilo mi je jasno da se ne radi o lideru i vizionaru. Amerika i Europa su ojačale i uzdigle svoje konkurente u korist svoje štete. Zar su očekivali da će Kinezi unedogled bitii najamna radna snaga.

KR
KrešimirToromanović
01:28 08.11.2022.

Nije mu pruzio ruku i rekao mu da se ne smije bviti ovisan od trece stranbe. Pametnom dosta . Vidi se da ga smatra za americku marionetu. Merkelica je za njega bila pro n jemacki orijentirana a ovaj se prodaoo amerima skupa sa utrobom, kao i Makron.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?