Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO POLICIJSKO OTKRIĆE

Djevojčicu (8) iz Njemačke majka gotovo cijeli život držala u stanu: Nikada nije vidjela šumu, sjela u auto...

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
06.11.2022.
u 07:42

Osmogodišnjakinja može govoriti i hodati, no ima problema s penjanjem uz stubište ili prelaskom preko neravnina na zemlji

Osmogodišnju djevojčicu majka je godinama držala zaključanu u stanu, otkrila je policija u Attendornu, u Njemačkoj. Ona je navodno, kako navode njemački mediji, zadnji put bila vani u dobi od oko godinu i pol.

Glavni javni tužitelj Patrick Baron von Grotthuss potvrdio je da se slučaj trenutno istražuje, a djevojčica je otkrivena i potom zbrinuta tijekom kućne pretrage koju su proveli policija i Ured za mladež, navodi Fenix magazin.

Osmogodišnjakinja je rekla da nikada nije vidjela šumu ili livadu te da nikada nije sjela u automobil. 

Patrick Baron von Grotthuss potvrdio je kako trenutno nema dokaza da je dijete zlostavljano. Osmogodišnjakinja može govoriti i hodati, no ima problema s penjanjem uz stubište ili prelaskom preko neravnina na zemlji.

Motiv još nije jasno razjašnjen, a majka djevojčice šuti o optužbama.

VIDEO Otac pitao uređaj Alexa kako da se djeca prestanu smijati, odgovor ga šokirao: 'Udarite dijete u grlo'

Komentara 3

Avatar Cantor
Cantor
09:13 06.11.2022.

Žene su puno teži i uporniji zlostavljači nego muškarci. Samo to rade konstantno i sa manjim intenzitetom pa se to iz navike sistemski tolerira. I onda još na kraju ispadnu žrtvom...

IX
ixajot
09:24 06.11.2022.

Žena se samo pridržavala epidemioloških mjera. Treba joj dati nagradu za majku godine jer je maksimalno zaštitila svoju kćer od mogućnosti zaraze smrtonosnom bolesti. Alenka, Capak i Božinović bi bili ponosni na nju.

DO
DomagojMarić
07:46 06.11.2022.

Možda je to migrantska obitelj ? Naša sigurno nije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije