Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod DARUVARa

Prikolica tegljača prepolovila Golf i na mjestu usmrtila vozača

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/5
26.02.2014.
u 16:40

Do nesreće je došlo kada je u jednom trenutku tegljač zahvatio bankinu, te se vozilo zanijelo

Četrdesetjednogodišnji muškarac iz Blagorodovca nedaleko Daruvara na stravičan je način poginuo u današnjoj prometnoj nesreći u Gornjem Daruvaru. Dok je oko 8 sati bijelim VW Golfom putovao prema Daruvaru, na njega je pala prikolica tegljača, kojim je iz suprotnoga smjera upravljao 23-godišnji vozač prevozio pijesak.

Naime, do nesreće je došlo kada je u jednom trenutku tegljač zahvatio bankinu, te se vozilo zanijelo. Potom se prikolica prevrnula na VW golfa doslovno ga presjekavši. Kako doznajemo vozač kamiona je bio pod utjecajem alkohola i čeka ga kaznena prijava

>>Motociklist se bori za život nakon sudara s autom

Komentara 13

Avatar Lizard king
Lizard king
17:44 26.02.2014.

Pijani balavac za volanom tegljaca...? A mladi vozaci u osobnom autu ne smiju imati vise od 80kw? Pa koji debil je pisao ove zakone, ili, jos bolje - koji debili su glasovali za taj zakon?

MA
marlboro69
17:09 26.02.2014.

Sucut obitelji! Na ovim i sličnim slučajevima se zatrpavaju sudovi! Po kratkom postupku iza rešetaka i gotovo! Vozio tegljač pod utjecajem alkohola i usmrtio neduznog čovjeka! Odmah 10 godina i Doviđenja!

Avatar adko49
adko49
17:01 26.02.2014.

Ni kriv ni duzan izgubi covjek glavu zbog nekog glupana za volanom.Nadam se dace da dobije veliku kaznu i da pati cijelog zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije