Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Je li Vesna Bandić poslala poruku dužnicima svog muža? Šutjela je 20 godina, treba i dalje

Zagreb: Milan Bandić u društvu supruge Vesne i psa Rudija glasovao u drugom krugu izbora
Patrik Macek/PIXSELL
05.01.2022. u 12:31

Razlog za prekid njezine “omerte” valja potražiti u dijelu gdje je javno odaslala poruku dužnicima svoga muža od kojih očekuje povrat većeg dijela njegove skrivene imovine, koja se mjeri desecima milijuna eura. Mediji su se povremeno bavili Vesnom Bandić i mimo njezine volje, kao primjerice prošle godine kada je – prema službenim podacima kućanica bez prihoda – uspjela kupiti stan od 70 kvadrata od Bandićeva prijatelja Željka Šelendića, nakon što su prodali stan Vesnine bake kojeg je ona otkupila 1997., zahvaljujući fiktivnom razvodu od bivšeg, uskoro budućeg supruga Milana Bandića.

Komentara 12

AF
AfganistanskiHrvat
14:35 05.01.2022.

Kada bi USKOK i DORH radili svoj posao a porezna naročito te provjeravala imovinu u srazmjeru s primanjima svima bi nam bilo bolje ali ne može jer s njima dirigira HDZ.

PO
poluprovokator
13:47 05.01.2022.

Dok je gledala makinacije u kojima smo mi građani ostajali bez milijardi kuna ni joj smetalo.

Avatar fidelio
fidelio
13:12 05.01.2022.

Ima stan od 230 kvadrata i 6000 kn primanja mjesečno, pa se žali da nema za režije. Što bi naši penzioneri s takvim financijskom statusom, pa ekipi bi od stresa zbog sreće otkazala čuka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije