Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vraćeni u domovinu

Iz Obamina osiguranja izbacili tri agenta jer su se napili u Amsterdamu

Barack Obama
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
26.03.2014.
u 08:52

Jedan od agenata je pronađen pijan u hotelskom hodniku dan prije nego je Obama stigao u Europu.

Tri američka agenta Tajne službe su maknuta sa osiguranja predsjednika Baracka Obame nakon što su se navodno izašli u noćni izlazak i napili su u Amsterdamu, piše France24.

Glasnogovornik Tajne službe Brian Leary je jučer potvrdio da je trojac "iz disciplinskih razloga" poslan natrag u SAD, ali nije želio otkriti detalje incidenta.

Washington Post piše da su poslani u domovinu zbog noćnog izlaska u kojem su konzumirali alkohol. Jedan od agenata je pronađen pijan u hotelskom hodniku dan prije nego je Obama stigao u Europu.

>>Barack Obama stajat će Bruxelles čak 10 milijuna eura!

>>Sankcija Rusiji Nijemci se boje gotovo kao Rusi

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
10:11 26.03.2014.

Dečki su službeni put shvatili kao izlet, pa su se malo "opustili". Zaboravljamo incident s Milanovićevim osiguranjem u Australiji!

Avatar superhik74
superhik74
15:25 26.03.2014.

Vjerojatno je opet Putin kriv i za to. Strasno sto taj Putin radi.

AA
aabbcc
21:13 26.03.2014.

Sigurno negdje nagazili na Rusku-Vodku !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije