Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretkampanja

Ivica Vrkić objavio imovinu, ali i da je sudjelovao u sudaru

Ivica Vrkić, portal
Patrik Macek/PIXSELL
24.02.2013.
u 11:45

Ne mogu držati fige u džepu. Sebe ne branim, a drugoga ne napadam. Ne znam je li pokrenut kakav postupak, kazao je Vrkić

Uz sve što posjeduje, kandidat SDP-a, HSU- i HNS-a za gradonačelnika Osijeka Ivica Vrkić na internetskoj je stranici objavio i da je sudjelovao u prometnoj nesreći u studenom.

- Na službeni automobil koji sam vozio naletio je motocikl. Čovjek je živ, ja nisam bio pijan, niti sam vozio brzo. Ne znam je li pokrenut kakav postupak – otkrio je Vrkić jučer novinarima. Na upit zašto je sada odlučio to priopćiti, odgovorio je kako ne može držati fige u džepu.

- Sebe ne branim, a drugoga ne napadam – kazao je.

Supruga i on vlasnici su, naveo je, stana u Osijeku, kuće u Aljmašu te montažnog objekta na otoku Viru, \"izgrađenog prije rata na zemljištu naslijeđenom od tete\". Vozi golf iz 2010., kupljen na kredit. Ima 10.000 eura ušteđevine.

- Nije vijest koliko ja imam, nego koliko naši sugrađani nemaju, a sve to zato što smo bili taoci loših politika – izjavio je. Kroz \"rendgenski prikaz njegova života\", birači će, smatra, imati sliku o njegovu karakteru te moći procijeniti i vjerodostojnost onoga što govori.

- Jedini je to način da se pokušamo suprotstaviti prljavoj kampanji – istaknuo je. Otvaranjem internetske stranice, kao i Twitter te Facebook profila, započeo je, kaže, pretkampanju.

Na upit novinara zove li se Ivica ili Ivan, jer se u promidžbenim materijalima navode oba imena, Vrkić se našalio.

- Na to vam ne mogu odgovoriti. U Donjem gradu me zovu Iva. Kada sam htio biti književnik, onda mi je Ivica zvučalo nekako smiješno, a Ivan je malo ozbiljnije - rekao je, dodajući da u osobnoj iskaznici stoji ime Ivan. U kampanji će, nastavio je, biti i Ivan i Ivica.

- Ivan je rezervirano za vrlo ozbiljan posao – poručio je.

Imena kandidata za dogradonačelnike još ne može otkriti.

- Prvo radimo program, a onda ćemo birati ljude. Dvadesetak stručnjaka trenutno nam izrađuje gospodarski program. Ne idemo u pobjedu, već u promjenu vlasti, kako bi vlast i oporba mogli sutra surađivati, upravo onako kako se to sada ne radi – zaključio je.

Vrkić je, inače, nestranački kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a.

>>Grubišić o podršci Vrkiću: On neće lagati i krasti

Komentara 1

Avatar puky
puky
22:15 25.02.2013.

... dakle ipak mu ide kaznena prijava zbog prometne nesreće ... odmah sam skužio da sa tim nije baš kako vrkić kaže ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije