Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVESTICIJE U SRBIJI

Ivica Todorić kupio kultno kino Jadran u Beogradu

'obzor zagreb, agrokor , 17.10.2007. ivica todoric snimio Patrik Macek'
'Patrik Macek'
26.06.2010.
u 09:38

Todorić je osim Jadrana kupio i kino Voždovac, koji je nekada također bio vrlo popularan među Beograđanima, ali oba ova kina već dugo nisu u funkciji.

BEOGRAD - Vlasnik hrvatske tvrtke Agrokor Ivica Todorić kupio je kultno beogradsko kino Jadran, koje se nalazi na Trgu Republike, u najstrožem središtu grada, saznaje današnji Press i dodaje kako je hrvatski biznismen kupovinu obavio preko svog lanca marketa Idea jer namjerava širiti posao u Srbiji i na ovaj način.

Todorić je osim Jadrana kupio i kino Voždovac, koji je nekada također bio vrlo popularan među Beograđanima, ali oba ova kina već dugo nisu u funkciji. Peressu su u Idei potvrdili kupovinu dva beogradska kina.

- Točna je informacija da je tvrtka Idea kupila kina Jadran i Voždovac s namjerom da u skladu s važećim urbanističkim planom na tim lokacijama razvija onu vrstu posla koja je i predviđena važečim urbanističkim uvjetima - odogvorili su u Idei Pressu.

Na pitanje da li će na tim lokacijama Idea otvoriti trgovine, Press je dobio niječan odgovor.

- Iako je primarni posao Idee trgovina, mi želimo u sredininam u koje dolazimo biti dio socijalnog života građana, pa uz maloprodaju ulažemo i u neke dodatne sadržaje, kao što je i ovaj slučaj - kažu u ovoj hrvatskoj tvrtki.

Agrokor Ivice Todorića, u čijem sastavu je i trgovački lanac Idea, do sada je u Srbiju uložio 450 milijuna eura i zapošljava oko 7.000 radnika.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
10:08 26.06.2010.

Proklet bio onaj dan kada je ovaj Todoric dosao na svijet!!!Proklet bio i on sam kao i oni koji su mu usadili ideju da u srbiji investira 450 miliona E a u Hrvatskoj mnogi zive na rubu gladi!

UK
Ugo Kajvez
10:11 26.06.2010.

26.06.2010. u 10:08h c5k99x11 . Stim da se priča da u poreznom uredu ima svoj ormar pun poreznih obveza koje nisu plačene ......

DO
doktorica
22:12 27.06.2010.

Srpska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije