Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hakiranje

Index.hr pod hakerskim napadom?

Index.hr
L.DP
24.12.2012.
u 11:34

Glavni urednik Index.hr-a Matija Babić tvrdi da je napad osveta za tekstove koje je portal objavio

Od četvrtka traju DDoS napadi na Indexove servere, dan ranije najavljeni od "katoličkih talibana", objavljeno je na stranicama Index.hr-a. Napadi su najavljeni zbog "nemoralnih tekstova protiv crkve". Tko nema kapaciteta boriti se razumom, stavovima i argumentima, taj se mora boriti nasiljem. U ime vjere, ljubavi i Boga, dakako, piše glavni urednik Index.hr-a Matija Babić.

Index i ovaj put zahtjeva intervenciju policije, kako bi se novinarima Indexa osiguralo pravo na slobodu govora, zajamčenu Ustavom. Kroz deset godina postojanja Index je nailazio na mnoge prijetnje: od prijetnji fizičkim napadima i ubojstvima, do prijetnji hakerskim napadima, s kojima se i ovaj put suočavamo, podsjeća Babić.

Ključne riječi

Komentara 17

RT
Rollo Tomasi
12:06 24.12.2012.

Zanimljivo. U nekim (normalnim) zemljama, ako vrijeđaš instituciju crkve, generalno ljude po vjeri, rasi, stavovima, drugim gupacijama, idu ti tužbe ili astronomske odštete ili ti jednostavno zatvore portal. A ovaj ... (sami upišite) sad kenjka i cendra ko da je najveći mučenik.

MR
mravac8
12:06 24.12.2012.

Unatoč svim talibanima, mislimanskim, katoličkim i inim čovječanstvo ide naprijed. Napredak uspjevaju samo usporiti, ali ne i spriječiti.

ZE
zelja12
11:57 24.12.2012.

nikome nije zabranjeno reci svoje misljenje , ali to ne znaci da se mogu vrijedjati osjecaji drugih ili vecine tj katolika kako tko hoce i bez odgovornosti,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije