Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanković štimcu:

'Igore, Isus je rekao – ljubi bližnjeg svoga. Pa ljubi onda i ti pedera!'

Zdravlje
03.06.2013.
u 10:14

Urednik emisije HTV-a Nedjeljom u 2 u najavnom videu za zagrebački Pride iznio stav protiv inicijative U ime obitelji.

Novinar i urednik emisije HTV-a Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, uoči zagrebačke Povorke ponosa, koja će se održati 12. put, podržao je tu manifestaciju te u najavnom video iznio stav protiv inicijative U ime obitelji.

– Protiv toga sam da se brak definira kao zajednica muškarca i žene jer bi se time diskriminirala jedna seksualna manjina u Hrvatskoj. Diskriminirali bi se time svi homoseksualci koji žele sklopiti brak – govori Stanković u videu te nastavlja:

– I nije mi jasno kako to ne vidi Blanka Vlašić. Nije mi jasno kako to ne vidi Igor Štimac, kršćanin. Jer vođa svih kršćana, samim time i vođa Igora Štimca, svojedobno je izjavio ljubi bližnjeg svog i svi ljudi su jednaki. E pa onda, Igore, ljubi bližnjeg svog pa makar on bio i peder!

Na kraju je Stanković pozvao sve "slobodno misleće ljude i one koji su protiv diskriminacija" da dođu na zagrebački Pride.

>>Blanka i Joško Vlašić za 'brak muškarca i žene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije