Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatina

Humanitarni koncert grupe Vatra ''DAR ZA ŽIVOT''

Vatra plakat (1)
05.10.2012.
u 22:25

Humanitarni koncert održat će se u subotu u srednjoj školi Marko Marulić kako bi se novčanom pomoći olakšale teške životne okolnosti u kojima se nalaze trojica teško oboljelih slatinskih mladića Marko,Kiki i Grga

U organizaciji Turističke zajednice grada Slatine i udruge „Naša nada“ u subotu 06.10.2012. u Slatini će se u srednjoj školi \'\'Marko Marulić\'\',održati humanitarni koncert grupe Vatra, pod geslom \'\'Dar za život\'\' kako bi se novčanom pomoći olakšale teške životne okolnosti u kojima se nalaze trojica teško oboljelih slatinskih mladića Marko,Kiki i Grga.

Inicijativu ovog humanog čina započeo je školski profesor jednog od oboljelih mladića, Dario Vrbaslija uz pomoć razrednice jednog od oboljelih mladića i Sanje Mrzljak(Gradski savijet mladih) te su svojom humanošću i upornošću,uz pomoć Turističke zajednice grada Slatine,udruge \'\'Naša nada\'\' te svih ostalih udruga kojima su se obratili, uspjeli organizirati koncert kojim bi pružili mogućnost i ostalim sugrađanima iskazati se u suosjećanju i ljudskosti koja je potrebna mladićima i njihovim obiteljima.

Prigodnom cijenom ulaznica od 20 kn koje će se do dana koncerta prodavati u Turističkom uredu grada Slatine,Caffe bar-u \'\'Tena\'\',Caffe bar-u \'\'Don\'\',Radio postaji Slatina te na sam dan koncerta u Srednjoj školi \'\'Marko Marulić\'\',ovim putem vas pozivamo da uveličate ovaj humani događaj i svojim prisustvom darujete dio sebe i da vaš dar za ove živote bude samo dio onoga što će vam život vratiti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije