Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
studenati PAR-a

Humanitarna akcija za štićenike Doma 'Ivana Brlić Mažuranić'

Humanitarna utakmica, Slatina (1)
Maja Šantoši/Pixsell
06.12.2012.
u 12:27

Uz štićenike i studente, sudjelovat će i vrhunski sportaši, nogometaši Rijeke, rukometaši Zameta i vaterpolisti Primorja, koji su ujedno i suorganizatori ove akcije

Kako bi pomogli štićenicima Dječjeg doma "Ivana Brlić Mažuranić" u Lovranu, studenti Visoke poslovne škole PAR organiziraju u četvrtak u 18 sati u riječkoj Sportskoj dvorani Zamet veliku humanitarno-sportsku akciju, u kojoj će uz štićenike i studente sudjelovati vrhunski sportaši, nogometaši Rijeke, rukometaši Zameta i vaterpolisti Primorja, koji su ujedno i suorganizatori ove akcije. 

Inicijativu je podržala i ekipa "Larina izbora" donacijom vrijednih predmeta iz najgledanije hrvatske serije i vrhunski sportaši čije će se predmete moći kupiti na aukciji u sklopu donatorske večeri u 20.30 sati u VIP-salonu Sportske dvorane Zamet.  Uz revijalne malonogometne utakmice i uzbudljiv zabavni program, najavljen je i studentski party, za koji je pripremljen i koktel-show Udruge konobara i barmena.

>>Humanitarna akcija za pomoć 13-godišnjem Stjepanu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije