Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistika

HTV-ov Dnevnik najgledaniji u petak i ponedjeljak

šprajc
Arhiv VL
18.01.2011.
u 15:02

Ohrabruje da su gledatelji počeli prepoznavati napore da Dnevnik iz dana u dan bude sve bolji i bolji, rekao je Zoran Šprajc

Središnji Dnevnik HTV-a u ponedjeljak 17. siječnja, s voditeljem i urednikom Zoranom Šprajcom bio je ponovno najgledanija informativna emisija koju je pratilo 724.000 ljudi ili 17,4 posto ukupne populacije (AMR), kako su priopćili iz HTV-ove službe za odnose s javnošću.

Iz te medijske kuće pohvalili su se i podacima o gledanosti od prošlog petka, kada je Dnevnik HRT-a pratio isti broj gledatelja kao i u ponedjeljak, iz čega zaključuju kako se njihov Dnevnik polako vraća svoju poziciju najgledanije informativne emisije.

Smatraju da je rast gledanosti rezultat i toga što su gledatelji dobro prihvatili ekipu koja stvara središnji Dnevnik te koju uz Šprajca odnedavno čine voditelji i urednici Sandra Križanec i Goran Brozović.

- Prvi tjedan u osvježenom ruhu svakako još nije dovoljan da bi se izvlačili dalekosežni zaključci, ali veseli me što smo za početak uspjeli zaustaviti i preokrenuti negativan trend koji je vladao godinama. Povratak sigurno neće biti ni brz ni lak, ali ohrabruje da su gledatelji počeli prepoznavati napore da Dnevnik iz dana u dan bude sve bolji i bolji. Jer oni za svoj novac doista zaslužuju najbolje, rekao je Zoran Šprajc.

Ključne riječi

Komentara 12

ZM
zmaj5
16:11 18.01.2011.

To se vi zabunili,glavni i odgovorni urednik Kosor,voditelj Šprajc.Živi bili pa vidjeli,na jednom drugom portalu sasma suprotno

PP
pp
16:14 18.01.2011.

Šprajc je meni naš najbolji voditelj...mislim da je nepristran i lijepo upakira sarkazam da se naruga onome čemu se treba narugati...o ostalim voditeljima ne znam dovoljno...inače nova tv zasigurno u zadnje vrijeme ima nabolji dnevnik...rtl je očajan i pristran prema oporbi, a hrt vuče prema vlasti...nova tv je u sredini kak i treba bit...nadam se da će se hrt poboljšati...

BA
Babaroga
15:52 18.01.2011.

Bolje Šprajc nego ćelavi Bago sa svojim grafovima i Prereža sa svojim teatralnim glasom. A oboje bolji nego rtl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije