Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što joj je to napravila?

Htjela je ljepše obrve, no sad mjesecima ne izlazi iz kuće: Ta me žena više neće dirati

Shannon Bozell
Foto: Facebook
1/2
21.01.2020.
u 17:46

Došla sam od toga da nisam uopće imala obrve (zbog previše čupanja u 20-ima) do toga da imam najveće obrve u Kalamazoou, požalila se jedna Amerikanka

Japansko iscrtavanje obrva sve je popularnije, a na taj se tretman posebno odlučuju žene koje imaju presvijetle obrve ili su nezadovoljne njihovim oblikom.

U takvoj je situaciji bila i žena po imenu Shannon Bozell iz Kalamazooa u američkoj saveznoj državi Michigan koja se odlučila uljepšati.

No, nakon tretmana, morala je promijeniti frizuru kako bi sakrila svoje nove obrve.

Naime, obrve koje joj je kozmetičarka iscrtala sve su samo ne lijepe.

– Doslovno se skrivam otkad mi je to napravila na licu. Došla sam od toga da nisam uopće imala obrve (zbog previše čupanja u 20-ima) do toga da imam najveće obrve u Kalamazoou. Razlog što sam sada izašla javno s ovime jest da upozorim druge na oprez. Kada sam izabrala ovu umjetnicu, pogledala sam njezin profil. Nisam previše ispitivala tijekom procesa jer sam mislila da zna što radi i koji je najbolji oblik za moje lice. Pogrešno! – objavila je Shannon na Facebooku.

Tri dana nakon tretmana, Shannon je otišla na popravak, a umjetnica joj je tada pokušala skinuti dio boje, no nakon toga je dobila infekciju.

– Nekoliko puta pokušala sam dobiti povrat novca, no ona je to odbila. Htjela je da dođem treći put na popravak, no toj gospođi više neću dopustiti da me dira – zaključila je Shannon.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Forest Trump
Forest Trump
02:08 22.01.2020.

Ima dva puža golača iznad očiju ?

SK
strogo kontrolirani vlakovi
01:26 22.01.2020.

Članak za odvraćanje pučanstva sa stranica večernjeg.

Avatar Shizo
Shizo
22:22 21.01.2020.

S njima i bez njih ostaje žaba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije