Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALAN ZLOČIN

Osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva svoje djevojke

Hrvoje Domobran Knežević i Josipa Božić
Foto: Facebook
1/3
11.07.2017.
u 11:10

Susjedi kažu kako je par bio skladan, zaljubljen i pristojan. Ali znali su i da je droga uzrok zla koje ih je snašlo...

Hrvoje Domobran Knežević (23) osuđen je na 30 godina zatvora zbog ubojstva svoje djevojke Josipe Božić (21) na Županijskom sudu u Zadru, piše Antena Zadar.

On se kobne noći s 26. na 27. prosinca 2015. u Modriču nadrogirao amfetaminima (speed) i u tom se stanju posvađao s djevojkom. Počeo ju je tući, bacati je, a na kraju joj je noževima i šilom zadao brojne ubode, najviše u predjelu glave i vrata, gdje joj je razderao veliku krvnu arteriju.

Dan poslije nazvao je njene roditelje i priznao što je učinio. Branio se kako ''ne zna što ga je spopalo''. 

Nakon ubojstva pokušao je sve zataškati. Navodi se kako je okupao mrtvo tijelo djevojke u kadi i pripremio veliku vreću za transport tijela.

Susjedi kažu kako je par bio skladan, zaljubljen i pristojan. Ali znali su i da je droga uzrok zla koje ih je snašlo. Iako su nastojali, Josipu od Hrvoja nisu mogli odvojiti. 

Komentara 7

DU
Deleted user
11:43 11.07.2017.

Paravinji 20 godina, a ovom 30 godina.Cudna pravda, ako je uopce ima.Po meni obadva na dozivotnu robiju, bez mogucnosti nekog pomilovanja.

Avatar CHOW
CHOW
11:58 11.07.2017.

U toj Dalmaciji sve drogeraši, ta droga je za idiote.

Avatar ivica48
ivica48
09:51 12.07.2017.

ništa ne donose velike kazne samo trošak a drugo u Njemačkoj bi dobio oko8 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije