Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNO UBOJSTVO

Strava u susjedstvu: Kamenom ubio ženu pred očima prestravljene djece

Srbija policija
Davor Javorović/PIXSELL
05.07.2017.
u 18:43

Nasilnik je nakon toga mirno otišao, a policija traga za njim.

Stravično ubojstvo dogodilo se u Novom Beogradu gdje je muškarac oko 15.20 sati kamenom usmrtio svoju ženu i nakon toga mirno odšetao.

Da stvar bude gora, ovo monstruozno ubojstvo dogodilo se pred njihovo troje djece koja su pokušavala spriječiti pomahnitalog oca.

Napad se dogodio ispred Centra za socijalni rad gdje je žrtva O.L. došla sa sinovima starim 10, 8 i 3 godine kako bi vidjeli svojeg oca M.L. (46). Žena i njen muž živjeli su rastavljeno, a ona je dovela djecu da ga vide.

Očevici pričaju kako je muškarac i prije nego što je žena došla prijetio da će je ubiti. Kada je došla, on je izašao iz automobila i počeo je udarati kamenom po glavi, a prestravljena djeca pokušavala su ga spriječiti u tome. Nasilnik je nakon toga mirno otišao, a policija traga za njim, piše Blic.

Komentara 30

ZA
zagabria1
19:50 05.07.2017.

Puko narod svugdje, jadna djeca. Hoćemo Tita i socijalizam da se malo odmorimo od ove napredne demokracije.Nosite si natrag tajkune, mercedese i jahte.

NI
Nikomah95
21:18 05.07.2017.

Jeste li primjetili da se ovakve stvari u pravilu uvijek događaju dobrim, vrijednim, poštenim ljudima? Baš mi je drago što sam ja šupčina!

Avatar davcro
davcro
19:25 05.07.2017.

Hvala Večernji što izvještavaš iz naše čitave zemlje Jugoslavije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije