Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠAK SMRTNOSTI

Hrvatska će ove godine imati rekordnih 60 tisuća mrtvih: 'Ako se ništa ne učini, čeka nas katastrofa'

29.11.2021.
u 21:46

Za četiri godine ovim tempom nestat će cijeli Osijek s okolicom jer imamo strahovito visok višak smrtnosti i, ako se ništa ne učini, imat ćemo prešutnu eutanaziju ljudi, komentirao je Željko Lovričević

Komentara 53

MM
Marljivi mrav
21:50 29.11.2021.

Pa evo gradonačelnik Zagreba daje sve od sebe da pomogne, pretrgo se jadan da mazne obiteljima i da svojoj eliti! Nema panike!

SI
sisavac
23:12 29.11.2021.

Godišnje kod nas umire 53-57.000 ljudi. I. Ova će biti u prosjeku, višegodišnjem. Zašto kriviti državu, zbog toga što mi nemamo više djece?! Pa naši djedovi su radili po tvornicama, biciklom i vlakom putovali na posao, došli doma, nahranili stoku, i još svašta, djeca radila i učila. I imali 3-4 djece. Danas s 30 godina ne razmišljaš o djeci, već o autu, gdje ćeš na vikend. Jedini susret s djecom ti je rodbina, koja te užasava, jer djeca galame, cmizdre se, stalno hoće nešto.. Ne, nisu djeca za nas. Pa ne buš mogla na kavu subotom, a zamisli, večer provoditi na pedijatriji...

Avatar Foton
Foton
02:06 30.11.2021.

Pa nekih 40 % Hrvata misli da korona ne postoji, ili nije opasna ili od nje nitko ne umire ako nije bar 85 godina star, pa se ne treba cijepiti Pa Darwin je napisao da vrste koje se ne prilagode novim prilikama izumiru. Ali mozda se opametimo i spasimo se, nadajmo se, a mozda i ne. Arheolozi ce imato sto iskopavali tamo negdje AD 3021 i razviti teorije da je neka podvrsta maloumnih pokopala cijelo pleme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?