Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA PRIVOĐENJE

HGSS stao u obranu svojeg člana: 'Medijski linč nije opravdan'

HGSS
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
26.08.2019.
u 15:04

Jučer je na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo priveden je i ispitan 42-godišnji Matko Škalamera, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka i član HGSS stanice Rijeka pod sumnjom da je prijetio i nanio tjelesne ozljede Dobrivoju Arsiću.

Zbog sumnje da je prema 70-godišnjem Dobrivoju Arsiću počinio kaznena djela prijetnje i tjelesne ozljede počinjene na osnovi nacionalne pripadnosti, jučer je na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo priveden i ispitan 42-godišnji Matko Škalamera, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Rijeka i član HGSS stanice Rijeka.

HGSS stanica Rijeka oglasila se na Facebooku i stala u obranu svojeg člana. Oni navode kako se u ovom slučaju radi o neopravdanom medijskom linču, te kako oni smatraju svaki oblik diskriminacije ljudskih bića neprihvatljivim za naše društvo.  

- HGSS stanica Rijeka i njeni članovi ne diskriminiraju ljude po nacionalnoj, rasnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi kojom bi stvarali razliku od čovjeka do čovjeka. Svaki oblik diskriminacije ljudskih bića smatramo neprihvatljivim za naše društvo. Stava smo kako naš član Matko Škalamara u ovim trenutcima prolazi kroz iznimno teške životne trenutke nastale potpuno neopravdanim medijskim linčem obzirom na podnesene optužbe. Iz tog razloga našem Matku ovim putem pružamo apsolutnu podršku kao, prije svega, našem prijatelju, te vrhunskom gorskom spašavatelju, navodi se na na Facebook stranici. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 84

CR
croban1111
15:20 26.08.2019.

Podrška Matku i svim HGSS-ovcima.A srpske provokatore, a da, napišem li što mislim o tom ....., mogao bi me netko možda i blokirati.

BE
Beitsche1
15:40 26.08.2019.

HGSS podrska decki. Za svaki spaseni zivot.. Svi vas se sjete samo kad im trebate.. Isto kao vojska. Policija. Vatrogasci i doktori.. Svima pozdrav i veliko hvala

SO
soovls
15:48 26.08.2019.

Šupi se preračunao Nije trebao dirati hgss. Hgss ima ogromnu podršku u narodu. Oni su naši heroji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije