Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorenje

HAK: Autocestom A3 između Okučana i Novske kreće se vozilo suprotnim smjerom prema Zagrebu!

A3
Foto: ilustracija
15.01.2016.
u 21:09

Vozilo je uočeno na dionici autoceste A3 između čvorova Nova Gradiška i Okučani

Hrvatski autoklub (HAK) na svojoj Facebook stranici upozorava vozače koji se kreću autocestom A3 u između čvorova Okučani i Novska u smjeru Zagreba da pripaze na vozilo koje se kreće u suprotnom smjeru!

Iz HAK-a navode da je vozilo uočeno na dionici autoceste A3 između čvorova Nova Gradiška i Okučani te da se još nalazi na autocesti zbog čega je vrlo važno da vozači pripaze kako bi izbjegli izvjesnu prometnu nesreću koja bi mogla imati kobne posljedice.

 

 

Autocestom A3 između čvorova Okučani i Novska, u smjeru Zagreba, kreće se vozilo u suprotnom smjeru! Vozači oprez! Uoč...

Posted by Hrvatski autoklub on Friday, January 15, 2016

Komentara 6

TH
than
01:08 16.01.2016.

Prvo gdje je policija, a drugo na cemu je on da ne vidi da se krece u suprotnom smjeru ?!?!

MU
mudrost
23:46 15.01.2016.

Pa gdje su ti presretači koji love vozače koji malo prekorače dopuštenu brzinu? Gdje su helikopteri? Ili je opet netko iz policije jurio u suprotnom smjeru pa je nedodirljiv???

DA
damjanovic
13:31 16.01.2016.

pa ovaj clanak Koje objavio zasluzuje najvecu pohvalu i odlikovanje samo ima jedan Problem kako mogu istovremeno vozit i citati Vecernji pa bi vas u vecernjaki zamolio da napisete clanak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije