Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Okrenuli ploču"

HAC ipak poništava imenovanja direktora i raspisuje natječaje

hrvatske autoceste,hac
Žarko Bašić/PIXSELL
29.03.2012.
u 17:59

– U roku od 15 dana bit će raspisan javni natječaj radi popunjavanja upražnjenih radnih mjesta direktora navedenih sektora putem objave u dnevnom tisku – piše u priopćenju

Imenovanja direktora Sektora za građenje, naplatu cestarine te pravne i opće poslove, kao i ugovori o radu koji su sklopljeni s još dvoje novih radnika u Hrvatskim autocestama (HAC) sukladno nalogu Skupštine poništeni su, priopćeno je iz HAC-a.

– U roku od 15 dana bit će raspisan javni natječaj radi popunjavanja upražnjenih radnih mjesta direktora navedenih sektora putem objave u dnevnom tisku – piše u priopćenju.

Podsjetimo, zbog nezakonitog zapošljavanja petorice direktora u toj tvrtki saborski zastupnik Pero Kovačević podnio je prijavu državnom inspektoratu, dok su iz HAC-a tvrdili kako nema zakonske obveze po kojoj bi morali provoditi javni natječaj pri zapošljavanju.

Komentara 22

TH
than
18:33 29.03.2012.

Da nije zalosno, bilo bi smijesno. A kao natjecaji kod nas nisu namjesteni i sve je transparentno ?!?! Pa nema natjecaja kod nas niti za cistacicu da se unaprijed ne zna tko ce dobiti posao.

Avatar tkozna
tkozna
18:09 29.03.2012.

Na stoko sitnog zuba, krvi žedna ne rade više. Ovce zablejaše njega, LINIĆA hoćemo ovi nisu sami sebe primili, mi nismo tražili da nas on osobno zaposli, mi smo svoj glas i povjerenje njemu dali, a ON, on po starom a mi nećemo to! Hoćemo njega izigrao nas je!!!

HA
Hajro
17:34 30.03.2012.

izabrat će opet iste, ali nije samo takva situacija u hacu imai drugdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije