Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod tovarnika

Gužve na graničnim prijelazima: Kamioni na ulaz u Hrvatsku čekaju i do pet sati

Foto: HAK
1/2
30.03.2023.
u 08:10

Na prijelazu Bajakovo/Batrovci teretnjaci čekaju tri sata, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski auto-kub (HAK). Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju.

Na graničnom prijelazu Tovarnik/Šid teretna vozila na ulaz čekaju pet sati, a na izlaz četiri. Na prijelazu Bajakovo/Batrovci teretnjaci čekaju tri sata, izvijestio je u četvrtak ujutro Hrvatski auto-kub (HAK). Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi. Zbog testne auto-rally vožnje prekida se promet od sedam do 20 sati prekida se promet na lokalnoj cesti u naselju Crna Draga (LC34052) u općini Lasinja. U pomorskom prometu nema poteškoća.

VIDEO: Damir Škaro proglašen krivim za silovanje, dobio 2.5 godine zatvora

Komentara 2

SE
senior12
08:31 30.03.2023.

Konačno gužve tamo gdje i trebaju biti gužve...

IG
igy100
08:25 30.03.2023.

Tvrda granica Istoka i Zapada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije