Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITAO KANDIDATIMA

Grmoja zadovoljan rezultatima pa poručuje: Idemo stisnuti ovih 14 dana!

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
22.05.2017.
u 07:50

I na kraju – naša utvrda. Najviše glasova i pobjedu koju treba potvrditi odnijeli su naša Kata i Most u Metkoviću, poručio je Grmoja.

Nikola Grmoja zadovoljan je rezultatima koje je Most postigao na lokalnim izborima. Čestitao je svim nezavisnim kandidatima i kandidatima Mosta na ''izvrsnim rezultatima diljem Hrvatske''.

Naveo je i kako on i Miro Bulj ulaze u drugi krug u utrci za župane Splitsko-dalmatinske, odnosno Dubrovačko-neretvanske županije. 

"U županijama u kojima bi se do sada župani HDZ-a prošetali u prvom krugu, Miro Bulj i ja idemo u drugi krug. I draže mi je zbog Mira nego zbog mene jer je najčestitiji, najiskreniji i najbolji zastupnik i poseban čovjek. Braco, čestitam ti, ne sumnjam da će Dalmacija prepoznati priliku za promjene i podržat čovika iz naroda!" napisao je Grmoja na Facebooku i pozvao sve: ''Bravo Most, bravo nezavisni. 'Ajmo stisnut ovih 14 dana!''

"U županijama u kojima bi se do sada HDZ-ovi župani prošetali u prvom krugu, Miro Bulj i ja idemo u drugi krug. I draže mi je zbog Mira nego zbog mene jer je najčestitiji, najiskreniji i najbolji zastupnik i poseban čovjek. Braco, čestitam ti, ne sumnjam da će Dalmacija prepoznati priliku za promjene i podržat čovika iz naroda!

Iskreno čestitam nezavisnim kandidatkinjama i kandidatima Mosta na izvrsnim rezultatima diljem RH. Naš nezavisni prijatelj Ivo Tomasović obranio je Omiš u prvom krugu, kao i Ante Pranić Vrgorac, Ante Dabo Novalju, a nezavisni Marko Jelić pobijedio je u Kninu i ide u drugi krug. Naša Ljubica Ambrušec obranila je Gradec, a Panenić Tompojevce, nezavisna Ljubica Veselčić-Šijaković Tovarnik. Osim toga, Pane ide u drugi krug protiv HDZ-ova i Pupovčeva Bože Galića i ima šanse. Iznenađenje su i Vinkovci, gdje naš Darko Posarić ide u drugi krug i ima velike šanse za pobjedu. Nismo, daklem više nekakva dalmatinska opcija jer smo i u Slavoniji jednako jaki.

Most je, osim toga, postao nezaobilazan faktor i u velikim gradovima s vrhunskim rezultatima u Splitu i Osijeku, ali i odličnim rezultatima u Rijeci. Čikotić je u zadnji tren uskočio u splitsku utrku i Mostu donio fantastičnih pet vijećnika. Nema grada, općine i županije gdje nismo ušli u vijeće ili skupštinu, čak i u Istarskoj županiji. Most je ukinuo dvostranačje, vratili smo demokraciju u Hrvatsku, i zbog toga smo ponosni!

I na kraju – naša utvrda. Najviše glasova i pobjedu koju treba potvrditi odnijeli su naša Kata i Most u Metkoviću, poručio je Grmoja.

Većinu u vijeću nemamo iako smo dobili najviše glasova, ali je nema ni HDZ. A apsolutnu većinu samostalno ionako rijetki imaju nakon ovih izbora. Idemo po pobjedu u drugom krugu, a tada nastavljamo raditi istom snagom i očekujemo podršku svih koji žele dobro Metkoviću. Ako odaberu rušenje i destrukciju, sve će to narod pozlatit kao u Omišu i svuda gdje su rušili gradonačelnike izabrane od naroda. Bravo Most, bravo nezavisni. Ajmo stisnut ovih 14 dana!" stoji u objavi na Facebooku.

Komentara 29

BK
branko-kockica
08:01 22.05.2017.

Hahaha, ovi iz sekte Most-Braunsberger-Grizli-Sberbank stvarno imaju bujnu maštu. Kakvi dobri rezultati, Most nije napravio apsolutno ništa, ostao je na istim lokalnim pozicijama kao i 2013., ima i dalje svega par lokalnih šerifa, kao da u međuvremenu nije postao treća politička snaga na nacionalnoj razini i kao da dva puta nisu kontrolirali više od pola države. Povrh svega, izgubili su ključno uporište Metković, to je za svaku sektu ravno katastrofi, to je kao da katolici izgube Vatikan, a muslimani Meku. Očito su metkovčani u međuvremenu puno bolje upoznali ruske pijunčiće Petrovljeva i Grmojeva.

Avatar juricamesko
juricamesko
08:11 22.05.2017.

ne znam tko me vise odusevi svojim izjavama.Gordan Maras ili Nikola Grmoja.

GO
Gomila
08:17 22.05.2017.

Grmoja pisi kuci da je propalo dosta je ni bog vam vise nevjeruje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije