Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne toleriramo krađe i slične stvari'

Fast food poslao poruku muškarcu koji je ukrao naočale: 'Imaš 24 sata da ih vratiš, ili...'

muškarac
Sunset Food/Facebook
31.07.2021.
u 15:31

Krađa se dogodila 21. srpnja na tržnici Split 3

Jedan fast food iz Splita objavio je na svom Facebooku fotografije sa snimke nadzorne kamere na kojoj se vidi kako osoba krade naočale kupcima. U opisu objave stoji da ga upozoravaju da u roku od 24 sata vrati naočale kod djelatnica ili će u suprotnom objaviti cijelu snimku. 

"Dana 21.07.2021. Na Tržnici Split 3 u 10.07. po najvećoj vrućini ti si ukrao sunčane naočale našim vjernim kupcima dok su birali da li će staviti ajvar ili kapulu ili kajmak u ćevape.

Mi to ne toleriramo i preziremo krađe i slične stvari ali smo velikog srca i želimo vratiti naočale našem kupcu, te ovim putem te obavještavamo tj. upozoravamo da imamo nove kamere na kojima se vidi svaka tvoja crta lica te imaš 24 sata da vratiš naočale kod djelatnica Sunset food-a ili ćemo u suprotnom objaviti cijelu snimku tvog sramotnog čina .

lp

Sunset team", stoji u objavi.

Zasad nije poznato je li osoba vratila naočale.

Ključne riječi

Komentara 17

EM
embark
16:06 31.07.2021.

U međuvremenu ,Milijuni ljudi izlaze na ulice u Parizu, Nici, Montpellieru, Nantesu, Strasbourgu, Reimsu, Toulouseu, Marseilleu i mnogim drugim gradovima diljem Francuske u znak protesta protiv putovnica za cjepiva i obveznih cijepljenja.

Avatar Tombstone
Tombstone
15:48 31.07.2021.

Lopov se vec vrnul u bosnu ili srbiju pa ga bas i ne zabrinjava ova prijetnja. Slijedece ljeto otisel bu u Zadar, Sibenik ili Dubrovnik i sve 5. Ili se radi o organiziranom kriminalu pa poduzetnici iz Neuma pokusavaju unaprijed povratiti dio zarade koju ce izgubiti otvaranjem peljeskog mosta

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:15 31.07.2021.

Dusan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije