Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ GRADSKE TRŽNICE

Eksplozija autobombe odnijela 30 života u Pakistanu

Pakistan eksplozija bombe (1)
Foto: AFP/PIXSELL
1/6
10.01.2012.
u 16:10

Eksplozivna naprava ranije je postavljena pod jedan od automobila koji su bili parkirani nedaleko od prometne gradske tržnice, a nepoznati su je počinitelji aktivirali izdaleka

Poginulo je najmanje 30 ljudi dok ih je 60 ozlijeđeno u eksploziji bombe koja je u utorak ujutro detonirana kraj autobusne stanice u gradu Jamrudu na sjeverozapadu Pakistana.

Kako piše BBC, policija je izjavila da je eksplozivna naprava ranije postavljena pod jedan od automobila koji su bili parkirani nedaleko od prometne gradske tržnice, a  nepoznati su je počinitelji aktivirali izdaleka. Jaka detonacija uništila je većinu okolnih vozila te autobuse na obližnjem kolodvoru.

Khyber regija često je na meti napada militantnih skupina. Zadnja eksplozija u Jamrudu najkrvavija je nakon one iz kolovoza 2011. godine kada je u napadu na lokalnu džamiju ubijeno 40 ljudi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:56 10.01.2012.

hehehe nepoznati, poznati su oni samo neće reći hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije