Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema oprosta

Egipatska vojska neće amnestirati bivšeg diktatora Hosnija Mubaraka

hosni mubarak
AFP/PIXSELL
19.05.2011.
u 08:20

Nove egipatske vlasti istražuju podrijetlo bogatstva Mubaraka i dvojice njegovih sinova

Egipatska vojska, koja nakon prevrata upravlja zemljom, priopćila je da neće amnestirati bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka u zamjenu za ispriku i dio velikog bogatstva koji je vratio državi, prenosi AP.

Nove egipatske vlasti istražuju podrijetlo bogatstva Mubaraka i dvojice njegovih sinova. Protiv sve trojice također je pokrenuta istraga zbog represije nad prosvjednicima.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:32 19.05.2011.

No biti će zanimljivo vidjeti tko je sve podmitio, kako i zašto Mubarak & son veselo društvo, no nije Mubarak jedini, cjeli Egipa pa i šire, cijeli arapski svijet počiva na orupciji i nepotizmu i bilo je za očekivati da će i tome jednom doči kraj. Ne idealiziram zapad, i oni su korumpirani ali ne do te mjere kao mali kalifi po arapskim državama gdje mito i nepotizam postaju dio života i gdje je podmičivanje prihvačeno kao “pokazivanje poštovanja“ prema određenoj osobi. Svatko onaj tko je ikada radio sa njima je jesno o čemu pišem jer bez “pokazivanja poštovanja“ od posla jednostavno nema ništa a to ide toliko daleko da npr lučke vlasti nemaju namjeru istovariti niti humanitarnu pomoć za vlastiti narod ukoliko se “ne pokaže poštovanje“, najbolje u vidu šarenih zelenih papiriča :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije