Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije im uspjelo

Dvije žene u burkama pokušale pokrasti trgovinu, razotkrili ih zaštitari

krađa
Foto: Screenshot
07.08.2019.
u 21:42

Snimka je odmah postala hit na internetu, a mnogi su zaključili kako je kradljivicama burka poslužila kako paravan za krađu

Neobična situacija snimljena je u trgovačkom centru Asda na istoku Londona gdje su dvije žene, odjevene u muslimansku odjeću, uhvaćene u krađi.

No, čini se kako su im burke služile samo za krađu jer je jedna žena podigla svoju haljinu i pokazala grudnjak i gaćice kako bi zaštitarima dokazala da nema više ništa kod sebe, piše Daily Mail.

Oko njih se okupila skupina kupaca koji su snimili cijelu situaciju, a na snimci se vidi dvadesetak proizvoda koje su žene pokušale ukrasti.

Snimka je odmah postala hit na internetu, a mnogi su zaključili kako je kradljivicama burka poslužila kako paravan za krađu.

– Sigurno jedna Muslimanka ne bi tako podigla haljinu pred muškarcima – jedan je od brojnih komentara.

Među proizvodima koju su pokušale ukrasti bilo je i adaptirano mlijeko, a jesu li zaradile kaznu ili pak završile u zatvoru, nije poznato.

Ključne riječi

Komentara 6

ST
stefj
12:17 07.08.2019.

To pokazuje da zabrana nošenja burki na javnom mjestu nije bez veze...

ZI
zimerman
04:37 08.08.2019.

Pod hitno zabraniti burke, a ovo je samo jedan od mnogi razloga

Avatar jeremija1
jeremija1
07:05 08.08.2019.

e da je pameti ! da ima imalo pameti, ove zamotane ne bi pomolile nos na ulicu, jer bi zamatanje te vrste bilo zakonom zabranjeno. U prvom redu žele uvoziti svoje običaje na zapad s ciljem mijenjanja društva. Apsolutni znak neprihvaćanja domicilne kulture i nemoguće integracije. a drugo ; stvar ima sigurnosne implikacije - ne znaš da li je ispod stara majčica ili terorist, osobu ne možeš indentificirati, može spremiti ispod haube pol trgovine ( ko u ovom slučaju ). Na kraju krajeva i žene po ovoj vrućini pate zamotane u te halje. To jednostavno treba u javnosti zabraniti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije