Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neodgovorna vožnja

Uhvaćen kako se motorom vozi zaustavnim trakom na autocesti i tipka po mobitelu

Foto: Čitatelj Večernjeg lista
1/4
30.06.2014.
u 15:55

Tu dionicu od Jankomirskog mosta do silaska za Zaprešić, vozio sam oko 40-45 min. Za to vrijeme redovito su zaustavnom trakom vozili automobili i motoristi, kaže čitatelj Vecernjeg.hr

U subotu, 28. lipnja 2014., zbog radova na mostu preko Save (prije silaska za Zaprešić) stvorila se dugačka kolona na autoputu Zagreb – Macelj, javlja naš čitatelj ogorčen činjenicom kako su dvije vozne trake preusmjerene u zaustavni trak iako nikakvih radova nije bilo.

– Tu dionicu od Jankomirskog mosta do silaska za Zaprešić, vozio sam oko 40-45 min. Za to vrijeme redovito su zaustavnom trakom vozili automobili i motoristi, kaže čitatelj Vecernjeg.hr koji je ''uhvatio neopreznog motoristu kako se vozi zaustavnim trakom i pritom još tipka na mobitel''.

>> Ostali smo bez ležećih policajaca i već se dogodila nesreća

Komentara 2

DI
duncan_idaho
16:06 30.06.2014.

neće još dugo....

KT
kaj te brigaaa
20:13 30.06.2014.

Ljubomorni matorac koji oduvijek sanja motor a Zena mu ne da da si ga kupi.....cak i slika u vožnji...a nešto prigovara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije