Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toma Lučić

Presedan: Rektor crkve nije prihvatio nagradu Grada Dubrovnika

Toma Lucic
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
02.02.2019.
u 18:50

Rektor dubrovačke crkve svetog Vlaha mons. Toma Lučić nije prihvatio Nagradu Grada Dubrovnika za 2018. koju svake godine dodjeljuje dubrovačko Gradsko vijeće, što je svojevrsni presedan u povijesti dodjele priznanja

Rektor dubrovačke crkve svetog Vlaha mons. Toma Lučić nije prihvatio Nagradu Grada Dubrovnika za 2018. koju svake godine dodjeljuje dubrovačko Gradsko vijeće, što je svojevrsni presedan u povijesti dodjele priznanja. Predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica rekao je kako će svoj komentar o tome dati nakon završetka Feste sv. Vlaha, kao i da se u cijelom postupku poštivala volja mons. Lučića.

Dubrovački gradski vijećnici odlučili su dodjeliti Nagradu Grada Dubrovnika za 2018. mons. Tomi Lučiću na sjednici 23. siječnja, na prijedlog katedralnog župnika don Stanka Lasića i Uprave Bratstva Presvetog Oltarskog Sakramenta. Lučić je u subotu kao rektor crkve svetog Vlaha nazočio svečanoj sjednici, ali njegovo ime na koncu nije pročitano među nagrađenima.

>>Pogledajte video: Bandić o gradnji crkve na Savici

Komentara 7

DU
Deleted user
20:32 02.02.2019.

Supertonkica@ Kultura i tolerancija Vam je na visini. Najprije zatražite od Beograda arhivu, to proučite i onda komentirajte.

DU
Deleted user
21:37 02.02.2019.

Don Toma Lucic covjek je visokih moralnih nacela nadasve ponosa i dostojanstva.

SO
sohnahoakasaa
09:51 03.02.2019.

Svaka čast. U svim uvjetima i u svakim vremenima nam trebaju pošteni i karakterni ljudi. Nekad primamo zdravo za gotovo, da su to uvijek ljudi iz Klera ali dobro je da je to danas i pod onom 'uglavnom'. Dobro jee znati da postoje i da će se uvijek zalagati za istinu i pravdu. A 'davatelji' bi sve češće svoje plakteice i železo mogli sebi nekam 'staviti' jer su baš ti uvek za sve 'opcije otvoreni'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije