Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u zraku:

Zrakoplov morao prisilno sletjeti u Zagreb: Putnik htio otvoriti vrata u letu, vikao je 'Vidimo se u raju'

TUI
Clara Margais/DPA
18.08.2022.
u 23:46

Zrakoplov je u utorak u 1 sat ujutro sletio u zagrebačku zračnu luku, a probleme je stvarao jedan putnik koji je konzumirao opijate na letu

Zrakoplov britanskog TUI-a iz Paphosa na Cipru za Manchester u Velikoj Britaniji prisilno je sletio u noći s ponedjeljka na utorak u zagrebačku zračnu luku zbog putnika pod utjecajem opijata koji je u letu pokušao otvoriti izlaz u slučaju nužde.

Zrakoplov je trebao poletjeti u ponedjeljak oko 17 sati, no let je kasnio šest sati. No, kada je poletio, uslijedila je prava drama. 

Putnici su za Manchester Evening New izjavili da je putnik usred leta konzumirao bijeli prah, prema navodima mnogih radilo se o kokainu, te se molio među sjedalima na podu kabine, piše Croatian aviation. Prije nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao "vidimo se u raju", a zatim je pokušao i otvoriti vrata dok je zrakoplov bio na visini krstarenja.

Uznemireni putnici, među kojima su bile i brojne obitelji s malom djecom, našli su se u panici, a nekoliko je putnika srušilo muškarca na pod. 

Zrakoplov je u 1 sat ujutro sletio u zagrebačku zračnu luku, a putnici su se požalili na organizaciju njihovog prihvata u Zagrebu. Naime, putnike nitko nije dočekao, te su noć proveli na podu putničkog terminala, bez hrane i pića. Tek rano ujutro putnici su prevezeni u obližnje hotele, nakon čega su dobili obavijest kako će njihov let prema Manchesteru iz Zagreba poletjeti u utorak, 16. kolovoza,  u večernjim satima. Druge opcije nije bilo s obzirom na to da je radno vrijeme posade isteklo.

Iz TUI-a su se ispričali svim putnicima, i za kašnjenje i za probleme koje su doživjeli na samom letu. Problematični putnik ispraćen je iz zrakoplova pod pratnjom policije te nije sljedećeg dana nastavio putovanje prema Manchesteru. Zrakoplov je u utorak, u 20 sati i 30 minuta poletio iz Zagreba prema Manchesteru u koji su putnici stigli s otprilike 26 sati kašnjenja.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Behemot
Behemot
00:18 19.08.2022.

To se zove filmska avantura. A to što se žale putnici da su tek ujutro otišli u hotel to rješava njihov osiguravatelj a ne aerodrom.

V0
Vlaskoulicanec3.0
08:15 19.08.2022.

Iznenada sleti jedan nenajavljeni avion u 1 u noći sa dvjestotinjak ljudi. Prava je sramota da aerodrom odmah u roku od deset minuta nije organizirao feštu sa roštiljem i posebnim veganskim bifeom... E moji ljudi!

MU
muto
08:10 19.08.2022.

Trebali su velikobritanci sljetjeti na Zrče, da se nebi osjećali gostoljubivo zapostavljeni. Osim toga tamo ima droge i govana enough.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije