Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZBOG BURE

Drama na letu iz Dubrovnika prema Zagrebu: 'Avion kao da je propao, mnogi su vrištali'

Let Croatia Airlinesa od danas direktno povezuje Dubrovnik i brojne međunarodne destinacije
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
28.03.2023.
u 23:06

"Nikad se u životu nisam toliko prepao", opisao je Dubrovčanin koji je bio na letu

Let iz Dubrovnika za Zagreb jutros je prvo odgođen, a potom su se mnogi putnici prilikom polijetanja uplašili jer se, kako je jedan od njih opisao, činilo kao je avion "propao". Naime, snažna bura puhala je jutros na dubrovačkom području, a to je pilotima Croatia Airlinesa zakompliciralo polijetanje.

Let je prvo trebao poletjeti u 6.40 sati, no odgođen je za 8.20 sati. Kada je došlo vrijeme za početak leta, zbog otežanih uvjeta se, prema riječima jednog od putnika, odvijala prava drama. Naime, Dubrovčanin je za Dubrovački dnevnik ispričao što se u avionu sve događalo.

"Avion kao da je 'propao' prilikom polijetanja. Nikad se u životu nisam toliko prepao, a dosta sam proputovao. Mnogi su vrištali, jedna djevojka je i plakala", opisao je putnik.

Kako je dodao, doživljaj srećom nije dugo trajao jer je pilot ubrzo stabilizirao zrakoplov. Avion je potom sretno sletio u zagrebačku zračnu luku.

IDEO Hrvati strahuju da neće moći platiti račune i kupiti hranu, o ljetovanju gotovo da ni ne sanjaju

Komentara 4

DU
Deleted user
10:19 29.03.2023.

Čestitke pilotu na uspješnom slijetanju, nije lako u takvoj situaciji ostati hladne glave.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
16:30 29.03.2023.

Od kud ide bura,nevjerujem da je bura bila kriva,nego mjesavina toplog i hladnog vijetra. Fallwind u prevodu padni vijetar koji uzima zahvat krilima.

DU
Deleted user
10:11 29.03.2023.

Glavno da su putnici stigli u komadu.Ne vozim se zrakoplovima pa ne mogu zamisliti strah putnika,ali putovanje bilo kojim prijevozom nije sasvim sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije