Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZBOG BURE
Povratak na članak

Drama na letu iz Dubrovnika prema Zagrebu: 'Avion kao da je propao, mnogi su vrištali'

"Nikad se u životu nisam toliko prepao", opisao je Dubrovčanin koji je bio na letu

Komentari 4

DU
Deleted user
10:19 29.03.2023.

Čestitke pilotu na uspješnom slijetanju, nije lako u takvoj situaciji ostati hladne glave.

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
16:30 29.03.2023.

Od kud ide bura,nevjerujem da je bura bila kriva,nego mjesavina toplog i hladnog vijetra. Fallwind u prevodu padni vijetar koji uzima zahvat krilima.

VL
DU
Deleted user
10:11 29.03.2023.

Glavno da su putnici stigli u komadu.Ne vozim se zrakoplovima pa ne mogu zamisliti strah putnika,ali putovanje bilo kojim prijevozom nije sasvim sigurno.

VL
PV
prcko.vita
09:45 29.03.2023.

Ovo je bio problem bura, a što je sa većinom vozača taxi vozila, tramvaja, vlakova i autobusa koji zbog raznih razloga voze ljude kao da voze krompire, jaka ubrzavanja nagla kočenja i tako dalje, ali zato naplate vožnju kao da su nas vozili u Rolls-Royce. Zašto o tome ne pišete?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.