Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Dragan Č. (51) otišao brati gljive pa prespavao u šumi

nestala gss (1)
Maja Šantoši/Pixsell
09.10.2010.
u 10:26

U posljednjih petnaestak dana to je treća potraga za nestalim osobama na području PU virovitičko-podravske

VIROVITICA - Policija i jedna potražna ekipa Gorske službe spašavanja Stanice Požege danas su prije podne krenuli u pretragu šume u blizini virovitičkog prigradskog naselja Milanovac iz kojega je u petak oko 10 sati nestao pedesetjednogodišnji Dragan Č. iz Milanovca. Prema do sada poznatim podacima, pedesetjednogodišnjak je u petak prije podne otišao brati gljive u šumu, a kako se tijekom dana i noći nije vratio kući obitelj je o njegovom nestanku izvijestila policiju.

Potraga je nedugo potom obustavljena. Dragan Č. odlučio je prespavati u šumi gdje je i pronađen. Osjeća se dobro.

U posljednjih petnaestak dana to je treća potraga za nestalim osobama na području PU virovitičko-podravske. U dva slučaja nestala djeca i starica su pronađeni živi i zdravi, u za tridesetsedmogodišnjakom iz sela Brezovica, za kojega se sumnja da se utopio u potoku Županijski kanal, još uvijek se traga.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
13:00 09.10.2010.

. ..OVO JE SAMO OPOMENA Dragan Čaviću(HDZ-BiH). ..SFRYY&OZZNA. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije