Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakoračite  sa stilom u Novu godinu!

Dočekajte Novu na Fuliranju, na najboljem tulumu uz Old school DJ'e i Ljetno kino

27.12.2017.
u 14:00

S djecom će se veseliti i naša razigrana klaunska družina žonglera, hodača na štulama i klaunova.

Još nas koji dan dijeli od Nove godine. Na Fuliranju ćemo u nju zakoračiti desnom nogom (za sreću) uz sjajne rock, disco i pop ritmove i poslati svoje želje u Svemir.

Ukrcajte se 31.12. već od podneva u naš glazbeni vremeplov, za čijim su kormilom svima poznati zagrebački DJ'i Didi, Mrkva i Voda. Dovode nam i goste iznenađenja, a provest će nas kroz 70'e, 80'e i 90'e  i projuriti cijelom kuglom zemaljskom.

Za djecu Začarani grad priprema 31.12 bogati dječji program, u 15 h započinje Harry Potter igraonica, a u 18 h Potraga za blagom, odnosno lov na Horkrukse iz Potterovog svijeta koji žele zauzeti Fuliranje.

S djecom će se veseliti i naša razigrana klaunska družina žonglera, hodača na štulama i klaunova. Vremeplov oko 23 h preuzima  kultno Ljetno kino s poznatim hitovima, uz koje ćemo raspjevano i rasplesano ufulirati u Novu 2018. Napravite svoj idealni selfie na Tronu iz filma Game of Thrones, a okusne pupoljke usrećite gastro guštima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije